Lara Komar (Reka ljubezni): "Najbolj sem si zapomnila snemanje poljubov in nežnih dotikov."

Lara Komar (Reka ljubezni): "Najbolj sem si zapomnila snemanje poljubov in nežnih dotikov." (foto: POP TV) POP TV
26. 4. 2018

Priljubljena slovenska igralka Lara Komar, ki jo trenutno lahko spremljamo v seriji Reka ljubezni, je razkrila, kako poteka snemanje intimnih prizorov.

Intimni prizori so na malih ekranih videti povsem spontani in zdi se, da snemanje le teh poteka brez kakršnihkoli zapletov, a v resnici temu ni tako. Ste morda pomislili, da je med snemanjem takšnih prizorov na setu prisotnih več 10 ljudi, ki usmerjajo igralce in jim dajejo napotke, kako prizor odigrati kar najbolje?

"S snemanja Reke ljubezni sem si najbolj zapomnila prvi intimen prizor, ko Irena prvič stopi v Rokovo sobo in tam se zgodi najbolj intimna stvar, ki se v paru lahko zgodi. Ko sva z Rokom vstopila v sobico, ki je bila zelo mala, je bilo v njej vsaj še 10 ljudi in mi je bilo to verjetno najbolj smešno na snemanju. Potem se seveda tega navadiš, prvič pa, ko se zgodijo poljubi in nežni dotiki in to v kar lepi skupni ljudi, ja prvič je bilo pa kar zabavno," je bila iskrena igralka.

Zdaj so Lari intimni prizori postali že nekaj povsem običajnega, saj jih je bilo v seriji že kar nekaj, zato je vse skupaj postalo veliko bolj sproščeno in tudi tista začetna trema je že nekoliko popustila.