Lara Komar je odraščala v res številčni družini, kar jo še danes izpolnjuje

Lara Komar je odraščala v res številčni družini, kar jo še danes izpolnjuje (foto: Ana Gregorič) Ana Gregorič
Vir: Nova
21. 1. 2019

Simpatična zamejska Slovenka, igralka Lara Komar, ki jo lahko spremljamo v slovenski nadaljevanki Reka ljubezni, živi polno življenje.

Ob igri v gledališču in pred kamero uživa v vsakem trenutku in strast prenaša tudi na svoje igralske kolege. “Čeprav sta moj starejši brat in moja starejša sestra pravzaprav polbrat in polsestra, in sta v glavnem živela s svojo mamo, imam občutek, da smo enostavno ena sama velika družina. Zrasli smo skupaj in smo zelo povezani. Odrasli so nas vzgojili v ljubezni in sprejemanju. Očetova prva žena je kot moja prava teta, moja mama je zdaj babica tudi sinu in hčerki mojega brata, ki imata torej kar tri babice! Vsi smo veliko časa preživljali skupaj in tudi danes komaj čakamo, da se lahko družimo, in sicer v čedalje večjem številu!”

Lara, ki ima dva sinova, uživa tudi v materinstvu. “Všeč so mi številne družine. Vloga mame je mogoče najzahtevnejša vloga, ki jo bom kdajkoli imela v življenju. Največji izziv. Je pa nekaj, kar doživljam zelo spontano in naravno. Od otrok in od življenja se vsak dan naučim nekaj novega, tako da vloga mame raste iz dneva v dan. In iz dneva v dan me naredi bolj srečno. Ko pomislim na Arturja, vidim mehek oblakec, ki me nežno boža, ko pomislim na Joakima, pa vidim rumeno sonce, ki me nagajivo greje. Popotnica; naj obdržijo svoje srce čisto, močno in odprto.”

Besedilo: MIMA // Fotografija:  Ana Gregorič