Lara Komar v kopalkah je prizor, ki ga ne gre zamuditi: Vitek pas in dolge noge v prvem planu

Lara Komar v kopalkah je prizor, ki ga ne gre zamuditi: Vitek pas in dolge noge v prvem planu (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
8. 9. 2020

Naša igralka je resnično prava lepotica, za katero nihče ne bi pomislil, da je že mamica.

Lara Komar ima rada poletje in potepanja po obmorskih krajih in nima nobenih težav, ko je treba obleči kopalke. Ob pogledu na njeno popolno postavo marsikoga preseneti dejstvo, da je mama dveh sinčkov, Arthurja in Joakima.

Tokrat je igralka razveselila svoje oboževalce v kopalkah z nekoliko hipijevskim pridihom. Hlačke so črne barve, nedrček pa je črtast. Okrog glave ima zavezan ozek trakec, tako da spominja na dekle iz 70-ih let minulega stoletja, ko so bili taki in drugačni naglavni okrasi precej priljubljeni.

V komentarju je dodala, da je slika nastala na Siciliji, kjer je očitno preživljala oddih. Zagotovo si je spočila in si nabrala novih moči za prihodnje projekte in življenjske izzive.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Posidonia in my hair . . . . . #posidonia #hairstyle #saltyhair #bikini #beamermaid #sealover #mareblu #egadi #528staytuned #islandlife #islabonita #siciliy #sicilia

A post shared by lara komar (@lara_komar) on