Lara Pirc pogumno v izziv!

Lara Pirc pogumno v izziv! (foto: Alpe) Alpe
Vir: Nova
18. 12. 2018

Primorska družabna voditeljica Lara Pirc je v teh jesensko-zimskih dneh na polno zaposlena z vodenjem prireditev po slovenski obali.

Pred dnevi jo je naše oko ujelo le korak od koprske Taverne na velikem drsališču ob morju, kjer je uživala na ledeni plošči s pravljičnim pogledom na koprski zaliv. Mi smo Laro, obuto v modre drsalke, povprašali, kakšna je bila prva izkušnja pri podvigu na drsalkah, saj se nam je zazdelo, da pravo formo in obrate z drsalkami še vedno lovi. “Lani se mi je pravzaprav uresničila dolgoletna želja, da sem prvič obula drsalke.

Mojemu sinu Alexu, ki je prav tako bil prvič na ledu, je šlo zelo dobro. Otroci imajo svojo tehniko in se kaj hitro naučijo. O tem, kako sem se jaz izkazala, pa ne bi,” nam je v smehu razkrila Lara in dodala. “Če je res, da je smeh pol zdravja, so mi lahko Koprčani hvaležni, ker so se na moj račun kar nasmejali. In jaz tudi, seveda. Upam, da mi bo letos uspelo se naučiti drsati, saj priznam, da je želja res velika in vem, da mi bo na koncu uspelo pokazati nekaj znanja.”

Fotografija: Alpe