Bivša žena Boštjana Romiha se zdaj takole zabava in mnogi ji tole še kako zavidajo!

9. 5. 2024
Deli
Bivša žena Boštjana Romiha se zdaj takole zabava in mnogi ji tole še kako zavidajo! (foto: Mateja Jordovič Potočnik)
Mateja Jordovič Potočnik

Lara Romih ni skrivala, da je v novi dogodivščini zelo uživala.

Voditelj Boštjan Romih je pred časom prav gotovo mnoge zelo presenetil, ko je na dan prišlo, da se z ženo Laro ločujeta in seveda so bili mnogi v šoku, saj sta vedno veljala za skladen par in zdelo se je, da jima prav nič ne more priti do živega. No, vse se zdi, da temu le ni tako.

Aleksandra Saša Prelesnik

Vse seveda zanima, kakšen je pravi razlog njune ločitve, za zdaj pa o tem ni kaj veliko znanega, jasno je le to, da Boštjan že nekaj časa več ne živi doma, sam pa po ločitvi ni prav zgovoren. Vse pa se zdi, da njegova bivša še vedno življenje zajema z veliko žlico in skuša izkoristi vsak prosti trenutek za tiste stvari, ki jo seveda najbolj veselijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Romih (@lararomih)

Nedavno se je mudila na Cipru, kjer je zares uživala, a na Cipru seveda ni bila samo turistično. "EPA evropska starševska konferenca. Dvakrat letno se srečamo delegati dvajsetih držav, da izmenjamo dobre prakse, predavanja in spoznamo šolski sistem gostujoče države. Aprila 23 smo bili gostitelji mi, letos pa Ciprčani. V štirih 'fraj' urah smo pokukali tudi v turistični del Cipra, sicer pa so nam kolegi odlično prestavili svoj šolski sistem ter družbeni, kulturološki in politični utrip. Hvala za nova spoznanja in izkušnje," je Lara zapisala na svojem Instagramu, kjer je objavila tudi kratek video, kjer se vidi, da je bil obisk Cipra zares sanjski.

No, po videnem se zdi, da ji je Ciper zares zlezel pod kožo in videti je bilo, da ga je v prostem času zares dobro raziskala. Vsekakor ji je bilo vreme odlično naklonjeno in mnogi ji ta mini pobeg kar malo zavidajo, saj ni malo tistih, ki že komaj čakajo sonce, višje temperature in poletno vzdušje, ki kliče po uživanju v sladkem niču in toplih poletnih večerih, ki so včasih še kako magični.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač