Lari Goršek Kos je bilo težko, Luka Serdinšek Betlehem pa je bil vesel, da gre domov!

Lari Goršek Kos je bilo težko, Luka Serdinšek Betlehem pa je bil vesel, da gre domov! (foto: Pop Tv) Pop Tv
2. 11. 2018

V letošnji sezoni resničnostnega šova Kmetija voditeljica Natalija Bratkovič že vseskozi ponavlja, da letošnja Kmetija ni takšna, kot se zdi na prvi pogled. In res smo sedaj imeli možnost videti boj parov, ki ga do sedaj nismo bili vajeni.

Že takoj na začetku Kmetije je bilo jasno, da se Franko in Aneta ne razumeta ravno najbolje, a sta ironično ravno onadva sedaj tvorila prvi par, ki se je moral pomeriti v dvoboju. Pomeriti sta se morala z drugim parom, ki sta ga sestavljala Lara in Luka, ki pa tudi nista gojila najboljših mnenj drug o drugem. Da je ironija še večja, sta si nasproti stala ravno Lara in Franko, ki pa sta tekom bivanja na Kmetiji, razvila neko simpatijo oziroma prijateljsko vez.

Lara po izgubljenem dvoboju

»Ko sva z Lukom izgubila dvoboj, mi je bilo zelo težko, saj sem se zavedala, da sem po eni strani sama kriva za to, da sva izgubila dvoboj. Že na začetku igre sem pri drugi žogici zafrknila, da žogica ni šla v koš. Zaradi tega sem se počutila zelo, zelo slabo, a sem mislila, da mi bo morda sreča, ki je v samem dvoboju nisem imela, prišla prav kje drugje. Morda za kakšno realno borbo, ki jo bom imela kasneje v življenju.«

Luka po izgubljenem dvoboju

»Prvi občutki ob izpadu so bili fenomenalni. Zavedal sem se, da grem domov, kjer me čakajo moje hčerkice in žena. Ko pa sem začel razmišljati s trezno glavo in sem le dojel, da se tukaj končuje moja igra za glavno nagrado, je bilo razočaranje vseeno prisotno, kajti želel sem si zmage. Vseeno je bolje, da sem izpadel sedaj, kot pa, da bi prišel med zadnjo četverico in bi izpadel takrat, tik pred finalnim dvobojem Odhod iz Kmetije je bil čustven in težak. Zelo sem se navezal na nekatere tekmovalce ter navadil bivanja na Kmetiji. Kmetija je bila zame nekaj novega in nanjo bom ohranil lepe spomine. Ni mi žal, da sem se prijavil, saj sem le tako lahko spoznal, kakšno je življenje na Kmetiji. »

luka

Aleš-Rod Foto: arhiv POP TV