Le kaj je naredila?! Rebeka Dremelj je v preprosti poletni obleki videti kot diva, to pa je razlog!

26. 5. 2023
Deli
Le kaj je naredila?! Rebeka Dremelj je v preprosti poletni obleki videti kot diva, to pa je razlog! (foto: Osebni arhiv)
Osebni arhiv

Ah, poletje ... Številne ga obožujejo ravno zaradi frfotavih oblekic, dolgih ali kratkih, ki so nadvse udobne, lepe, pa tudi ... Hmm, seksi!

Rebeka Dremelj ne miruje - ustvarja nove projekte, snema pesmi, zelo dejavna je na družbenih omrežjih in zdi se, da vsak trenutek živi s polnimi pljuči. To niti ne čudi, saj so za njo težke življenjske izkušnje in preizkušnje, iz katerih je izšla kot zmagovalka - premagala je tudi bolezen in zdaj se še toliko bolj zaveda dejstva, da je življenje samo eno.

Preberite še: Uff, pajkice, ki jih je zase izbrala Tina Maze, bi hotela imeti marsikatera, na njej so preprosto božanske!

Je uspešna podjetnica in pevka, ki zna poskrbeti za to, da je v vsakem trenutku videti kot iz škatlice, pa naj gre za njen prosti čas ali delovne obveznosti. Zdaj je pokazala, kakšno obleko je izbrala za prihajajoče poletje. Gre za lahko in udobno kreacijo, ki je na njej videti naravnost božansko! Čeprav je obleka preprosta in s cvetličnim potiskom, Rebeka naravnost žari! Zato se številne sprašujejo, kakšen je njen trik. A že na drugi pogled je to čisto jasno: diskretni make-up in dolgi, bleščeči lasje so tisto, kar naredi pregovorno "piko na i."

Morda vas zanima: Indira Ekić je ponosna na svoje telo, pokazala je, kako je zdaj videti v kopalkah in dokazala, da je TO čisto nič ne moti!

Vsekakor se pri modni izbiri gre zgledovati po njej - pobrskajte po svoji omari, morda se v njej skriva kakšna podobna obleka, ki bo z nekaj dodatki videti kot nova. Pomembno je, da ste - če si jo nameravate nabaviti - pozorni na material. Izberite kakovosten bombaž (lahko je tudi mešanica materialov), ki je v poletnih vročinah odlična izbira in zagotavlja vrhunsko udobje. To dobro ve tudi Rebeka, zato sama izbira take kreacije, ki jih bo lahko nosila več sezon. In ja, zaveda se dejstva, da je kakovost tista, ki je vedno v trendu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

Morda vas bo zanimal pogovor, ki ga vodi Borut Pahor:

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave