Le kako ji uspeva?! Tanja Žagar je kljub taki hrani le nekaj mesecev po porodu spet vitka!

Le kako ji uspeva?! Tanja Žagar je kljub taki hrani le nekaj mesecev po porodu spet vitka! (foto: POP TV) POP TV
6. 12. 2021

Na začetku poletja se je družinici naše priljubljene pevke pridružila hčerkica Marina.

Tanja Žagar je celo nosečnost na družbenem omrežju objavljala lepe prizore in z njimi razveseljevala oboževalce, ki so videli, kako raste njen trebušček. Po porodu si je vzela čas samo zase in za svojo družino, ki je navdušena nad novo članico, malo Marino.

Hčerka Lili Žagar in Marka Potrča je prava mala dama, nam se zdi izrezana mamica, pa vam? Poglejte si to podobnost!

Zdaj pa se zdi, da so se njeni poporodni kilogramčki kar stopili, saj je Tanja spet vitka in skoraj taka, kot je bila prej. Marsikdo pa se sprašuje, kako ji je uspelo tako lepo shujšati, saj se zdi, da si pri hrani privošči tudi kakšno pregreho - pred kratkim je pokazala, s čim je razvajala svoje najbližje.

Lotila se je namreč priprave priljubljene sladice, palačink, oboževalce pa je spraševala, s čim si jih najraje namažejo. Eni prisegajo na čokoladne namaze, spet drugi na marmelado, orehe in podobne nadeve.

Seveda Tanja dobro ve, da so majhne pregrehe dovoljene in zagotovo je energijo kaj hitro "pokurila" - skrb za dva otroka ni mačji kašelj. Sicer pa lepa pevka zase skrbi tako, kot je skrbela tudi prej: s pravilno prehrano in dovolj gibanja poskrbi za to, da ostaja v zavidanja vredni formi. Bravo, Tanja!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)