Lea Filipovič (Lepa Afna) odkrito spregovorila o temi, ki je zanjo zelo boleča (VIDEO)

Lea Filipovič (Lepa Afna) odkrito spregovorila o temi, ki je zanjo zelo boleča (VIDEO) (foto: Instagram.com/lepaafna) Instagram.com/lepaafna
15. 2. 2021

Priljubljena slovenska vplivnica, ki je znana pod imenom Lepa Afna, je v svojem vlogu sledilcem odgovarjala na vprašanja oziroma domneve, ki jih imajo o njej.

Lea Filipovič je postavna dama, ki zna uživati v svojem življenju, to pa je dejstvo, ki ga nikoli ni skrivala. Znana je tudi po svoji iskrenosti, zato ne čudi, da brez zadrege odgovori na vprašanja, ki so lahko kočljiva.

Sledilcem je v posnetku med drugim razkrila, da ji pri hišnih opravilih enkrat tedensko pomaga čistilka, ni pa se izognila niti vprašanju o temi, ki je zanjo boleča - o svojem očetu.

Nekdo med njenimi sledilci je namreč domneval, da Lepa Afna nima stikov s svojim biološkim očetom, na kar je sama odgovorila: "To je ena od tem, ki je nikoli nisem z vami delila. Ta domneva je resnična. Stvar je pa v tem, da ko sem bila stara šest let, je moj ati umrl," se je glasil njen odgovor. Več o tem ni povedala, saj gre za bolečo in zasebno zadevo. 

Dodala je še, da ona in mama v otroštvu nista imeli veliko, a nikoli ni imela občutka, da bi ji zato kaj manjkalo.