Lea Filipovič: "Med kramljanjem so mi povrnili vid!"

Lepotna vlogerka Lea Filipovič je bila nad posegom na Kliniki Svjetlost navdušena.  (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
27. 11. 2017

»Po operaciji sem bila precej čustvena, saj sem nenadoma videla precej jasneje kot kdaj koli prej. S fantom se že hecava, da jaz zdaj vidim vse, on pa malo manj in da je naslednji na vrsti za poseg on! Spregledala sem in občutek je krasen,« po uspešnem posegu na Kliniki Svjetlost v Zagrebu, največji tovrstni kliniki na jugovzhodnem delu Evrope, pripoveduje mlada lepotna vlogerka Lea Filipovič, poznana kot Lepa afna.

»Očala sem nosila od sedmega leta, leče pa od petnajstega. Očal še nisem vrgla v smeti, saj čakam na pravi trenutek, ki ga bom zagotovo delila s svojimi puncami na Instagramu,« še napove Lea.

V moderni Kliniki Svjetlost, ki jo je pred 19. leti ustanovil dr. Nikica Gabrić, sicer beležijo največ končanih tovrstnih posegov v tem delu Evrope. Oči jim je zaupalo tudi že več kot 15 tisoč Slovencev. Delajo z vrhunsko opremo, obenem pa gojijo strokoven in prijazen odnos do strank. »Na postopek so me dobro pripravili z vsemi informacijami, potrpežljivo razložili vse, kar me je zanimalo, tako da sem imela občutek, kot da se pogovarjam s prijatelji, ki so hkrati strokovnjaki na področju korekcije vida,« je povedala Lea.

»Vse je minilo res hitro, zabavno in brez bolečin. Zavedala sem se, da sem v najboljših rokah in da je strah nepotreben,« je še dejala mlada lepotna vlogerka. Na Kliniki Svjetlost je Leo najprej pregledala zdravnica in ji izmerila dioptrijo po standardnem okulističnem postopku. Sledile so preiskave z aparaturami in nato test s kapljicami, s katerimi so razširili roženico. Nazadnje na kliniki opravijo še nekaj testov v svetlobi in temi. Po zbrani dokumentaciji je Lea počakala nekaj ur, da so se oči spočile, nato pa se je sredi dneva po obisku središča mesta vrnila na poseg.

»S fantom sva v času med pregledom in posegom odšla na slastne zagrebške štruklje. Pravzaprav sva imela čisto pravi zmenek sredi dneva v hrvaški prestolnici. Zaradi okusnega kosila sem za hip celo pozabila, kaj je pravi razlog mojega obiska Zagreba. Ko sva prišla nazaj na kliniko, se je vse odvilo s svetlobno hitrostjo. Še preden sem se zavedala, sem ležala v ordinaciji na mizi. Začnemo, sem slišala reči zdravnico. Med kramljanjem o najljubših krajih, ki sem jih obiskala, je bilo eno oko že zaključeno,« se spominja.

Lea vsakomur, ki razmišlja o podobnem posegu, svetuje, naj se prepusti rokam strokovnjakov. »Ko imaš vse informacije in dobiš občutek profesionalnosti vseh zaposlenih, kot je to na Kliniki Svjetlost, si resnično globoko v sebi pomirjen. Poseg je tako hitro minil,« še pove najbolj znana slovenska Youtuberka. Med znanimi Slovenci, ki so svoje čutilo za vid zaupali strokovnjakom oftamologom na omenjeni kliniki, sta tudi umetnika Zvezdana Mlakar in Lado Leskovar.

 

Priporočamo