Lea Filipovič: Med operacijo oči se je kar pogovarjala!

Lea Filipovič: Med operacijo oči se je kar pogovarjala! (foto: Klinika Svjetlost) Klinika Svjetlost
Vir: Lady
18. 12. 2017

"Moram reči, da sem v Zagrebu zelo uživala, dejansko sem pozabila, da sem v hrvaški prestolnici zaradi operacije oči, s katero so mi povrnili vid," je dejala lepotna vlogerka Lea Filipovič ali Lepa afna ob opisovanju nedavne izkušnje z operacijo na zagrebški kliniki Svjetlost, sicer največji očesni kliniki v jugovzhodnem delu Evrope.

"V Zagrebu sem v petek zjutraj opravila prvi pregled. Preverili so dioptrijo po klasični metodi. Sledilo je nekaj testov, kot je doziranje kapljic, ki širijo roženico, ter preizkušanje odzivnosti v svetlobi in temi. Pozneje sem čakala od dve do tri ure, prebrala vso dokumentacijo o poteku operacije, postopek od prihoda na recepcijo do operacijske mize pa je bil nadvse prijeten," opisuje priljubljena lepotna youtuberka.

Pogovor kar med operacijo

S fantom je bilo lažje

Po pregledu sta, kot pripoveduje Lea, s fantom odšla na kosilo v središče mesta. "Pri kosilu sem bila tako sproščena, da sem pozabila, da me čez dobri dve uri čaka operacija. V lepem ambientu znane restavracije v središču Zagreba sva z Anžetom imela čudovit dopoldanski zmenek," pripoveduje Lea. Nenavadno je sicer, da je nekdo tako zelo sproščen pred operacijo, vendar pa, kot je pojasnila Lea, so ji na kliniki Svjetlost pred in med posegom ter po njem dali vse potrebne informacije ter bili ves čas izjemno prijazni in prijetni. "Imela sem občutek, da zdravniki in osebje v celoti vedo, kaj počnejo, počutila sem se, kot da se pogovarjam s prijateljem. In to s prijateljem, ki je strokovnjak na področju korekcije vida." Lea operacijo opiše kot debato o lepotah sveta. Čeprav se sliši nenavadno, sta se z zdravnico med operacijo pogovorili o tem, kakšne izkušnje imata s potovanji po evropskih prestolnicah. "V ordinacijo sem se vrnila po kosilu, znova so me res toplo sprejeli in kar hitro sem že ležala na mizi. Nekaj besed o Londonu, nekaj o moji izkušnji v Mehiki ... In že sva bili pri drugem očesu," izkušnjo opisuje Lea.

Foto: Klinika Svjetlost, osebni arhiv

Priporočamo