Lea Filipovič se je po operaciji oči odzvala zelo čustveno

Lea Filipovič se je po operaciji oči odzvala zelo čustveno (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
4. 12. 2017

"Prva stvar po operaciji je bila, da me je zdravnica vprašala, koliko je ura. Bilo je hecno, ker sem dvakrat udarila mimo. Jasno sem videla njihove zmedene obraze, nato pa smeh. 'Joj, pa ona vidi sekundni kazalec, to je noro!' Pred lasersko operacijo, brez očal, nisem videla ure, kaj šele hitro premikajočega se sekundnika," v smehu spoznanje po posegu na zagrebški Kliniki Svjetlost opisuje simpatična vodilna lepotna vlogerka Lea Filipovič, bolj poznana kot Lepa afna.

V največji očesni kliniki na jugovzhodnem delu Evrope so Leo odrešili očal, ki jih je nosila od sedmega leta. Operacija s posebnim posegom Femto lasik je bistveno bolj varna od drugih metod, saj se vsa tveganja za zaplete med posegom praktično izničijo.

"Moja reakcija po operaciji je bila čustvena! Bilo je nekaj solzic sreče, objela sem zdravnico, nekaj trenutkov pozneje pa še fanta Anžeta. Očala in leče so preteklost! Anže nadvse uživa v novi igri, v kateri testira moj brezhibni vid: "Vidiš tablico avtomobila pred nama? Vidiš, kaj piše na plakatu?" Zdaj ga dražim, da je on naslednji na vrsti za operacijo, saj vidim veliko bolje od njega," v smehu pove Lea.

"Leč in očal še nisem zabrisala v koš za smeti. Čakam še na pravi trenutek, ki ga bom po vsej verjetnosti delila s svojimi puncami na Instagramu, prav tako pa tudi celotno pozitivno izkušnjo o posegu na kliniki Svjetlost," je še razkrila slovenska 'youtuberka'.

Kot opisuje Lea, so bili od sprejemne pisarne pa do zdravnikov vsi izjemno strokovni in prijazni, ves čas so ji bili na voljo za potrebne informacije. "Od začetka sem bila neverjetno pomirjena. Z zdravnico sva med posegom celo prijetno poklepetali," je dejala Lea.

Lea Filipovič: "Izjemno je, ko po toliko  letih vidiš sekundni kazalec"

O izkušnji pa same pohvalne besede. "Vsakomur bi položila na srce, da ni razloga za skrb, čeprav gre za oči. Strokovnjaki točno vedo, kaj delajo, zato ni potrebe, da bi se obremenjeval ali celo zganjal paniko. Vse je minilo en dva tri, brez zapletov," je še povedala Lea, ki dodaja, da jo je še dodatno navdušilo to, da so bili vsi na kliniki Svjetlost brez očal, kar podkrepi dejstvo, da tudi sami verjamejo v tovrstni poseg.

Besedilo: Maja Muhič // Foto: Goran Antley, osebni arhiv

Priporočamo