Lea Filipovič: "Spet nam je uspelo!"

Lea Filipovič: "Spet nam je uspelo!" (foto: Klemen Razinger) Klemen Razinger
Vir: Nova
10. 6. 2019

Simpatična vlogerka Lea Filipovič ima te dni še malo bolj natrpan urnik kot prej. 

14. junija bo namreč luč sveta ugledala njena nova kolekcija šolskih potrebščin Lepa afna. V vsakem izdelku je čutiti del Lejine energične osebnosti, velika mera truda in dela pa napoveduje nov uspešen projekt, ki bo boljši od lanskega.

Nadgrajuje lanski uspeh

Lejina prva šolska kolekcija Afne guncam je lani doživela velik uspeh, zato so repertoar izdelkov v novi kolekciji Lepa afna razširili. Afnice se bodo tako razveselile 18 čudovitih kakovostnih izdelkov in septembra še z večjim veseljem prestopile šolski prag. Izbirale bodo med puščicami, zvezki, beležnico, svinčniki in drugimi privlačnimi šolskimi pripomočki.

"V drugo je dosti lažje. Ko sem iskala zamisli za novo kolekcijo, je bila želja ena sama – preseči lansko. Prve ne pozabiš nikoli, sploh ob tako dobrih odzivih, zato je bil ves čas prisoten strah. Je sploh mogoče ustvariti novo, tako dobro sprejeto zgodbo?" se je spraševala Lea. Ko pa je prvič zagledala vzorce, je bilo veselje nepopisno, še razloži: "Uspelo nam je. Spet nam je uspelo! Začutila sem, da smo posegli še stopničko višje."

V njenih najljubših barvah

Kolekcija združuje rdečo in rožnato, njeni najljubši barvi, in navihane ter simpatične napise, ki izžarevajo pozitivno energijo. Lea je bila vpletena v celoten proces izdelave - vse od osnutkov do končne podobe izdelka. "Na začetku je bil projekt kot nepopisan list. Delati smo začeli že novembra, najprej smo intenzivno razvijali idejo," pove Lea. "Pri izdelavi kolekcije nismo stavili le na videz, temveč tudi na kakovost. Želeli smo ustvariti izdelke, ki bodo odsevali ves čas, ki smo ga vanje vložili. Prav nič ni bilo prepuščenega naključju," pove odločno.

Neprespane noči so obrodile sadove

Čeprav so se v vseh teh mesecih soočali s številnimi izzivi, nalogami in obveznostmi, so ob koncu enotni – nastali so čudoviti izdelki, oblikovani z veliko mero skrbnosti. A to je bil le prvi del procesa, tudi Lejino poletje bo namreč delovno, saj bo kolekcijo predstavila javnosti. Največji kriterij za uspeh bodo uporabnice, ki že nestrpno pričakujejo pisane šolske potrebščine. "To je to. Zaradi njih smo se tega lotili. Želeli smo ustvariti izdelke, ki bodo mojim puncam prišli prav, in ki bodo tako lepi, da bodo imele vso pravico biti tudi malce važne," prizna Lea in nadaljuje: "To je čista zmaga. Vredna neprespanih noči in skrbi."

Vedno je imela rada urejene zvezke

Največji izziv ji je bilo izbrati svinčnike, saj se je le s težavo odločila med neštetimi ljubkimi vzorci. A to so sladke skrbi. Tudi sama je bila v času šolskih dni vesela lepih zvezkov, za izbiro šolskih potrebščin pa si je vzela tudi po več ur časa. S prijateljicami je tekmovala v tem, katera bo imela najlepše urejeni zvezek. Včasih, ko je učiteljica v šoli prehitro narekovala in ji zato ni uspelo stvari lepo zapisati med vrstice, je vse skupaj doma še enkrat prepisala v zvezek.

Besedilo: Nika Arsovski // Fotografije: Klemen Razinger

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri