Vroči trači, ki jih je slišala Lea ...

29. 8. 2013

Jah, ni kaj, Miha Guštin – Gušti zagotovo ostaja v tekmi za naj rokerskega očka.

Zadnjič sem družinico (brez najstarejšega sina Krisa) srečala na Rožniku in moram reči, da so videti res fletno. Mami in oči – Miha in Chantal – sta se držala za roke in jo mahala proti Tivoliju, najmlajša dva člana pa sta veselo tekla po stranskih stezicah in se neizmerno zabavala.

Grega SkočirNo, velika Guštijeva konkurenca je zagotovo novopečeni očka Grega Skočir, ki redno na sprehodih uspava svojega malega naslednika.

Goran DragićMe pa prav zanima, kako se bo v vlogi očeta znašel košarkarski zvezdnik Goran Dragić, ki bo prvič pestoval sredi novembra. Moram pa reči, da priljubljeni Gogi že v zadnjih intervjujih pred evropskim prvenstvom deluje veliko bolj zrelo in premišljeno – očitno se mu že pozna, da čuti odgovornost, ki prihaja. Lepo!

Veselo pa smuča naša najboljša športnica Tina Maze, ki se je pred dnevi iz Argentine preselila v Čile, v mestece Portillo. Šampionka nadaljuje priprave na novo tekmovalno leto, zadnje treninge hitrih disciplin pa je Tina Mazeopravila v družbi Avstrijcev Marcela Hirscherja in Maxa Franza. Andrea Massi je menda zadovoljen s svojo Tino in njeno formo.

Očitno pa je odlično pripravljen tudi veteran, smučarski skakalec Jernej Damjan, ki si je v soboto skupaj z legendarnim Noriakijem Kasaijem razdelil zmago na tekmi poletne velike nagrade v Hakubi.

Alenka GotarPrav nič zmagovalno in kulturno pa se prejšnji teden ni obnašala pevka (ali dama sploh še poje?!) Alenka Gotar. S prijateljico sta med odličnim muzikalom Briljantina glasno klepetali, prižigali mobitel, premikali stole in se sploh vedli zelo nedostojno za kulturno prireditev. Gotarjeva, ki naj bi bila menda tudi operna pevka, bi se ja morala znati obnašati na predstavah.