Lea Mederal Gams je raziskovala Miami in Mehiko!

“V Miamiju sem obiskala tudi neke vrste 'ameriško Metelkovo' (Wynwood Walls), ki je znana zaradi res odštekanih grafitov. Nekateri od njih so bili prav strašljivi.” (foto: Osebni Arhiv) Osebni Arhiv
Vir: Nova
3. 6. 2019

Televizijska voditeljica Lea Mederal gams se vsako leto v času zime z možem odpravi na daljše potovanje v tople kraje.

Letos pa sta potovanje prestavila na pomlad, ker sta si želela ogledati košarkarsko tekmo v Miamiju, kjer sta nastopila Dončič in Dargič. "Nad tekmo sta naju navdušila prijatelja, s katerima smo bili 3 dni skupaj v Miamiju, nato pa sva midva najino popotovanje nadaljevala v Mehiko, saj sva se želela raziskati mehiške plaže. Imela sva sicer plan, da bi se kopala tudi v Miami Beachu, a je žal ravno tisti dan zelo pihalo in deževalo, tako da ni šlo. Smo si pa v treh dneh v Ameriki ogledali tekmo, nacionalni park Everglades, šli v šoping in pasli oči na širokih avtocestah Miamija!"

“Malo se nastavljam sončnim žarkom, a zadnja leta le po 16. uri, prej čepim v senci.”

“Obisk jame. Voda v jami je bila res prijetno topla in čudovite barve.”

“Ena od redkih fotk na plaži brez morske trave. Tale slika je nastala na otoku Isla Mujeres, kamor sva se odpravila s turistično ladjico!”

"Z Miho pozirava v majčkah, ki smo jih dobili vsi Slovenci, ki smo se udeležili tekme. Vzdušje na tekmi je bilo fantastično!"

“V Mehiki sem obiskala starodavno mesto Majev Chichen Itza. Slikana sem pred glavnim templjem Kukulkan. Res je veličasten in zelo lepo ohranjen.”

“Obiskala sem nacionalni park Everglades, kjer mrgoli krokodilov in aligatorjev. Da sem jih videla v naravnem okolju, je bila res posebna izkušnja.”

Prigoda s potovanja:

"V Mehiki sva pristala v Cancunu, a tam nisva bila prav veliko časa, ker je to mesto čisto preveč turistično, midva pa sva si želela začutiti tisto pravo Mehiko, zato sva šla naprej do mesta Merida, ki naju je očaralo!"

Fotografije: osebni arhiv

Priporočamo