Lea Mederal Gams se bolj kot božiča veseli rojstnega dneva babice

Lea Mederal Gams se bolj kot božiča veseli rojstnega dneva babice (foto: Maja Dodič) Maja Dodič
17. 12. 2019

Voditeljica Lea Mederal Gams, ki jo lahko spremljamo v zanimivi oddaji Potep z Leo, rada združi prijetno s koristnim. Če v svoji oddaji rada združi ljubezen do potovanj, narave, hribov, zanimivih pogovorov in ne nazadnje televizije, pa je v privatnem življenju rada v družbi prijateljev.

In ker je tudi božič čas druženja, nas je zanimalo, kaj ji pomeni ta praznik, glede na to, da se mnogi že pripravljajo na ta poseben večer?! "Če sem čisto iskrena, mi božič ne pomeni veliko. Z družino smo vedno dajali večji pomen praznovanju novega leta, se pa okoli božiča (nekje med 24. in 26.12) dobimo pri starših doma na kosilu, ravno tako pri tastu in tašči," nam je dejala televizijska voditeljica na TV3 Lea Mederal Gams, ki nam je še zaupala, da imam na 25. decembra ravno njena babica rojstni dan, tako da pravzaprav združijo božično kosilo in praznovanje njenega rojstnega dne, tako da takrat ne manjka niti rojstnodnevna torta.

Kaj pa novo leto, so že kakšni plani? "Za letos žal še vedno ne vem, kje bom za novo leto - verjetno pri meni doma, v družbi prijateljev. Zagotovo bomo kaj dobrega skuhali in se zabavali dolgo v noč," je zaključila Lea.

Priporočamo