Lea Sirk bi s pesmijo napisano za Emo rada odprla novo poglavje

Lea Sirk bi s pesmijo napisano za Emo rada odprla novo poglavje (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lea
17. 2. 2017

Primorska pevka Lea Sirk, ki spada v krog odličnih glasbe- nic, ki vedno znova presenetijo, se pospešeno pripravlja za letošnji nastop na Emi.

Pevka je združila odlične plesalke PC Fiona in vrhunski stilski izziv Maje Lazar, ki nikoli modno ne razočara.
Lea za Emo napoveduje glasbeno-vizualno poezijo, ki bo prava paša za oči in ušesa.

Letos bo Ema na nacionalni televiziji postregla z dvema predizboroma ter finalnim izborom in tako Sirkova s svojo ekipo na slovenski obali, natančneje v Kopru, pili še zadnje podrobnosti za nastop 17. februarja. Nastopila bo s skladbo Freedom, s katero želi prikazati tudi malo bolj skrit del Lee, ki ga širša javnost še ne pozna. "Na Emi se bom predstavila z avtorsko skladbo, ki govori o moji, pa verjetno tudi o življenjski poti večine nas. So obdobja, ko se počutiš osvobojenega, in obdobja, ko si ujet v rutino, sistem, kletko. S to skladbo bi rada odprla novo poglavje življenja. In tej bo sledil niz novih pesmi, ki napovedujejo moj drugi album," nam je razkrila Lea, ki pripravlja ne samo glasbeno, ampak tudi vizualno poslastico.

Izvedeli smo, da je v ekipo povabila plesalce in strokovno vodstvo Plesnega centra Fiona iz Kopra. "Plesni nastop je zasnoval izjemni Dario Šegovič, širši publiki znan kot glavni koreograf in plesalec zasedbe LED motion, ki je nastopila v finalu izbora Slovenija ima talent 2016. Daria strast do plesa navdihuje že od malih nog. Tako se lahko pohvali s številnimi plesnimi ter tudi koreografskimi uspehi. Ob Dariu je članica ekipe tudi uspešna glasbenica in plesalka Gaynor Johnson, nekdanja članica prve zasedbe Foxy Teens, ki se lahko pohvali z vrhunskimi rezultati z domačih in mednarodnih plesnih tekmovanj ter nastopi na gledališkem oz. glasbenem odru," doda Lea, ki za konec pove, da se ji bodo v glasbeno-plesni zgodbi na odru Eme pridružile izjemne plesalke Ema Faganeli, Asja Jakopič in Nika Hočevar. Da bo plesno-glasbena zgodba dobila tudi celostno stilsko podobo, pa bo poskrbela priznana slovenska stilistka Maja Lazar, ki že vrsto let sodeluje s priznanimi oblikovalci na milanskem tednu mode.