Lea Sirk bo hčerki vpisala v smučarsko šolo

Lea Sirk bo hčerki vpisala v smučarsko šolo (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Lady
31. 1. 2018

Glasbenica Lea Sirk, ki je še do pred kratkim navduševala v šovu Znan obraz ima svoj glas, je vesela, da ji bo po vseh obveznostih in nastopih vendarle uspelo vzeti si nekaj časa zase in za družino.

"Januarja sem našla čas, ko bom z družinico odšla na sneg, spravila svoji princeski na smučke, v smučarsko šolo ... in zadoščenje bo že dovolj veliko. Jaz se bom pa vsaj nadihala gorskega zraka in pilila svoj nastop za Emo 2018, ki bo nedvomno težek, a unikaten," pripoveduje Lea, ki nam je zaupala, da je kot otrok morja vedno seveda čakala nasprotno – sneg.

"Veliko sem presmučala in oboževala tiste bele strmine, sploh kadar je bil sončen dan. En sendvič je bil dovolj za ves dan, mama pa srečna, da sem se z bratom nadihala svežega zraka in telovadila zunaj ... Zdaj je seveda drugače. Časa za to več ni, kondicije še manj. Vedno se bojim tega, da bi se poškodovala, in bi potem morala odpovedati vse projekte. Ne znam smučati normalno. Ali divjam ali skačem po gozdnih poteh. Skratka, nič varnega za moja leta," je dodala v smehu. 

 

Priporočamo