Lea Sirk je polna novih izzivov

Lea Sirk je polna novih izzivov (foto: Ana Gregorič) Ana Gregorič
Vir: Nova
24. 1. 2019

Pevka Lea Sirk, ki ne skriva, da je bilo minulo leto pri njej zapisano z zlatimi črkami, ne počiva, saj si je tudi v tem letu zadala številne glasbeno obarvane cilje, ki bi jih rada dosegla.

Mi smo Primorko poklicali, da nam iz prve roke razkrije tudi nasvet, ki bi ga kot izobražena glasbenica podala izbranim glasbenikom na letošnji EMI, saj jih je prav ona ekskluzivno razkrila v razglednici RTV Slovenija. “Leto 2018 je bilo zelo naporno in posebno leto. Mogoče so se stvari dogajale prehitro in jih nisem znala zadihati ter uživati, po drugi strani sem jih pa ravno zaradi tega zelo samozavestno izpeljevala. Nisem bila vedno prepričana, ali se bodo izšle ali ne, a so se. Juhu!” pove Sirkova.

“Takega leta najbrž ne bo več, a se ravno zaradi tako močnih spominov in izkušenj spopadam z novimi izzivi, ki se jih lotevam bolj mirno in zbrano. Svojo krono Eme 2018 bom kmalu predala nasledniku in srčno si želim, da bi bil to glasbenik, ki ima pot začrtano veliko dlje od samo Evrosonga. Prepričana sem, da bomo Slovenci izbrali pravo osebo. Iskreno pa se tudi sama zelo veselim februarja, saj bom ravno na Emi predstavila svoj prihajajoči singel ter po nekaj mesecih spet lahko ustvarila svoj novi televizijski nastop.”

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografiji: Ana Gregorič

Priporočamo