Lea Sirk je s tem prizorom raztopila številna srca, pokazala je, kakšna mamica je, njen sinček pa je pravi lepotec!

Lea Sirk je s tem prizorom raztopila številna srca, pokazala je, kakšna mamica je, njen sinček pa je pravi lepotec! (foto: Lea Sirk Press) Lea Sirk Press
17. 10. 2022

Priljubljena pevka ima tri otroke, njeni najmlajši pa je sinček Tai, ki odrašča v pravega korenjačka.

Lea Sirk je ena od tistih mamic, ki se ji tri nosečnosti na postavi niti malo ne poznajo. Nekaj lahko zagotovo pripiše dobrim genom, nekaj pa tudi svoji disciplini in zdravi prehrani. Svoje oboževalce je nedavno razveselila s prisrčnim prizorom, ki je ganil številne - na njem v naročju drži svojega sinčka in ga nežno ziblje - zraven pa tudi poje ob glasbeni spremljavi.

Ivana Šundov je zdaj videti takole, zdi se, da se je leta niti malo ne dotaknejo!

"Celo nosečnost je poslušal moje petje in še zdaj se najbolj umiri v maminem naročju, med petjem seveda. Tako izkoristiva eno z drugim. Jaz uspem vadit za snemanje, on pa posluša in prejema ljubezen," se glasi njen komentar lepega prizora, ki so ga njeni sledilci pospremili z velikim odobravanjem in s številnimi komplimenti na račun njenega petja. Marsikdo je tudi opazil, da njen Tai hitro odrašča in da je že pravi korenjaček.

Darja Gajšek o tem, kako je kuhanje povezano z ljubeznijo njenega življenja, sama se dobro zaveda TEGA dejstva

Taiev očka je slovenski košarkar Alen Hodžić, sicer Lein partner. Sama ima iz zveze z glasbenim producentom Gabrom Radojevičem dve hčerki, na kateri sta oba izjemno ponosna - Ael in Sio. Z njunim očetom sta se že pred časom razšla, ona pa je novo srečo našla z Alenom. 32-letna pevka nikoli ni skrivala dejstva, da v materinstvu nadvse uživa in da obožuje vse tri svoje otroke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Sirk (@leasirk)