Lea Sirk je uživala v glasbenih preobrazbah

Lea Sirk je uživala v glasbenih  preobrazbah (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
25. 12. 2017

Mednarodno izobražena glasbenica, primorska pevka Lea Sirk, ki jo je Slovenija spremljala v zabavni nedeljski oddaji glasbenih preobrazb Znan obraz ima svoj glas na POP TV-ju, ne skriva, da si niti v sanjah ni predstavljala, da bo s svojimi glasbenimi preobrazbami na polno prevzela občinstvo pred malimi zasloni.

Zadnje tedne v zabavni oddaji Znan obraz ima svoj glas Primorka kroji sam vrh: "Včasih sem v preobrazbo vložila nenormalno veliko truda, ker je bila zelo zahtevna, in ugotovila, da je imela učinek na občinstvo manjši, kot sem pričakovala. Se je pa tudi zgodilo, da mi je bil določen lik bližje in sem ga lažje izpeljala. V oddajah sem neizmerno uživala in tudi delo z mentorji je bilo vsakič zelo zanimivo, zato bom oddajo zelo pogrešala. To je res dobra šola za pevca," nam razkrije Lea, ki se po novem lahko pohvali, da za njeno varno pot širom Slovenije na cesti skrbi njen novi sponzorski jekleni prijatelj.

"Sodelovanje s košarkarskim klubom Sixt Primorska je posebnega pomena. To, da se Primorci združujemo in predvsem skrbimo, da se na našem koncu več dogaja, meni osebno ogromno pomeni. Tale oranžni cestni tigrček je trenutno z mano na poti vsak dan, spremlja me na vseh nastopih in dogodkih širom Slovenije."

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: osebni arhiv

Priporočamo