Lea Sirk je zdaj videti čisto drugače, bi jo sploh prepoznali? Mi smo jo komaj, nova pričeska jo res spremeni!

Lea Sirk je zdaj videti čisto drugače, bi jo sploh prepoznali? Mi smo jo komaj, nova pričeska jo res spremeni! (foto: Lea Sirk Press) Lea Sirk Press
12. 5. 2022

Res je prava kameleonka, ko gre za barvo las, a tokrat se je odločila za nekoliko drugačno.

Naša pevka Lea Sirk je imela tudi modre lase, vajeni smo že, da občasno preseneti s kakšno nevsakdanjo barvo. A tokrat se je razveselila rjavega odtenka, ki ji izjemno lepo pristoji. Navihano se je postavila pred objektiv in pokazala, da je tudi ta barva na njej videti - živahno. Nič čudnega, saj je taka tudi njena neusahljiva energija.

"Ugotoviš zakaj to veselje?? Kaj je na meni spremenjenega??," je svoje sledilce spraševala Lea, ti pa so seveda takoj ugotovili, da gre za barvo las. No, v oči jim je padlo še nekaj drugega. "Ma kaj lasje, postava je top," se glasi eden od zapisov v številnih komentarjih.

In res je: čeprav je Lea novembra lani rodila tretjega otroka, sinčka Taia, ki ga ima s košarkarjem Alenom Hodžićem, je njen trebušček raven in mišičast, postava pa čvrsta in lepa. Zagotovo ji marsikatera zaveda, a Lea točno ve, kako je treba poskrbeti zase. Zdrava prehrana in veliko gibanja sta del njenega vsakdana, zato rezultat vsekakor ne izostane.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Sirk (@leasirk)