Lea Sirk & Manca Špik: V boj za novo zmago?!

Lea Sirk & Manca Špik: V boj za novo zmago?! (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
22. 5. 2018

Odlični glasbenici Lea Sirkin Manca Špik, ki sta festivalske zmage v svojih glasbenih karierah tako ali drugače že okusili, sta prav tako med letošnjimi vidnimi nastopajočimi na že 38. festivalu Melodij morja in sonca, ki se bo odvil 14. julija v Amfiteatru Avditorija Portorož.

Pred dnevi je strokovna komisija v sestavi Slavko Ivančić (predsednik komisije), Dragica Petrovič, Mojca Menart, Blaž Maljevac in Gregor Stermecki med 85 prispelimi skladbami na izbor izbrala letošnje pesmi za festival.

Tako bodo letos na velikem odru Avditorija Portorož nastopili Ana Štokelj, Bogdan, Irena Vrčkovnik in Mijav, Kalamari, Klapa Semikanta, Laurylin & Jan Bogatič, Lea Sirk, Manca Špik, Mila, Prifarski muzikanti, skupina Proteus, Steffy, Swing Deal, The Plut Family.

"Letošnja številka je nad pričakovanji. Sam sem mislil, da bomo v tem smislu padli, zgodilo pa se je ravno nasprotno! Mi gremo gor, dobesedno! Skoraj bi dosegli številko 100. Mladi se prebujajo, pravzaprav nikoli niso spali. Mi ta stari zaspimo. Mladih je bilo letos ogromno, še vedno pa je pri vseh prisotna želja, da to ostanejo Melodije morja in sonca," je za medije razkril predsednik komisije in umetniški direktor festivala MMS Slavko Ivančić.

Priporočamo