Lea Sirk: Ponosna na brata

Lea Sirk: Ponosna na brata (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
1. 11. 2016

Primorska pevka Lea Sirk, ki je dejavna na več področjih in zelo uspešno vodi svojo glasbeno šolo petja, je v zadnjih dneh ponosna tudi na enega od družinskih članov, natančneje na brata Aneja, ki je skozi zanimivo oddajo Štartaj, Slovenija, ki poteka pod pokroviteljstvom Spara na POP TV, predstavil nadvse zanimiv projekt z imenom Urban Planty.

Leo smo povprašali, kako gleda na podjetniško in kreativno zamisel brata, ki je že od malih nog družino presenečal s svojimi zanimivimi idejami.

"Seveda sem srečna in ponosna, predvsem pa, ker si upa iti po poti, ki mu jo narekuje srce. Anej je bil od vedno zelo poseben, predvsem pa izredno pameten človek in končno prihaja njegov čas. Od malih nog sva bila močno povezana in velika prijatelja, čeprav sva si zelo različna, sva pri vztrajnosti in ciljih zelo podobna. Vsi močno verjamemo v izdelek in ga pridno uporabljamo, zato vemo, da bo to produkt, ki bo marsikatero družino povezoval," pove Lea in doda: "Kajti namenjen je lahko rastlinam in dizajnu. Urban Planty je izdelek, ki je bil narejen s srcem in zato bo uspel. O tem ni dvoma! Tudi midva z dragim sva bila zraven pri pakiranju končne podobe in prav toplo mi je pri srcu, kadar se sprehodim mimo polic, polnih teh velikih kartonov."

Tekst: Alojz Petrovčič

Priporočamo