Lea Sirk popolnoma zaupa svoji stilistki

Lea Sirk popolnoma zaupa svoji stilistki (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
5. 3. 2018

Odlična primorska glasbenica Lea Sirk je v letošnji izbor EMA vložila kar veliko truda, kar se ji je tudi obrestovalo, za njen udarni in drzni videz na odru pa je poskrbela mednarodno priznana slovenska stilistka Maja Lazar.

Mi smo seveda Majo in Leo prosili, da nam razkrijeta kaj več o sodelovanju. "Pri Lei sem poleg za modni videz na odru poskrbela za njene nohte, saj sem želela, da bi bil celoten videz drzen od glave do peta. Leijina pesem je v slogu hiphopa, zato smo tudi stajling podredile temu. Oblečena je bila v 'oversize' pajac, pod njim pa je imela srebrn top in hlačke. Nohte sem prav tako nalakirala z bleščečo srebrno barvo, da je tudi ta malenkost pred televizijskimi zasloni s svetlikanjem prišla do izraza," nam pove Maja, ki ne skriva zadovoljstva nad tem, da je že leta Leijina osebna stilistka, s katero po korakih gradita prav zanimivo glasbeno-modno zgodbo.

Popolnoma  zaupa svoji  stilistki

Ob vseh obveznostih nam je po več poskusih le uspelo priklicati tudi pevko Leo Sirk, ki nam je razkrila, da se po EMI polna energije vrača v plesni šov Zvezde plešejo.

Popolnoma  zaupa svoji  stilistki

"Maja je vrhunska in ji popolnoma zaupam, saj me pozna in natančno ve, kaj si želim in kako bi rada bila videti na odru. Iskreno, imam jo zelo rada, saj sva tudi zunaj delovnih obveznosti prijateljici."

Besedilo:Alojz Petrovčič // Foto: Primož Predalič, osebni arhiv

Priporočamo