Lea Sirk priznava, da sanja o poroki

Lea Sirk priznava, da sanja o poroki (foto: Alpe) Alpe
Vir: Lea
7. 10. 2017

Primorska glasbenica, Koprčanka Lea Sirk, je ena od medijskih tekmovalk v letošnji sezoni zabavnega šova Znan obraz ima svoj glas, ki bo poskrbel, da bomo priljubljeno pevko lahko ob jesenskih nedeljskih večeri v družbi skrbno izbranih medijskih tekmovalcev spremljali v morju glasbenih preobrazb.

Pevka se je zaradi šova, ki zahteva ure priprav, vaj in vsega, kar spada k temu, za določen čas iz Primorske oz. Izole preselila v Ljubljano, in to z vso družino, fantom Gabrom Radojevičem in hčerkama Ael in Sio.

Lea že sedem let zdravo in srečno pluje v svoji ljubezenski morski pravljici, zato nas je zanimalo, ali že kaj razmišlja o poroki, o kateri je kot otrok velikokrat sanjala.

"Vsekakor bi rada, da se čez čas poročne misli in sanje uresničijo. (smeh) S partnerjem Gabrom se velikokrat pogovarjava v tej smeri. A sva se odločila, da počakava, da najmlajša punčka Sia odraste ter se skupaj lahko odpravimo kam daleč. Tako ni še dokončne odločitve o poroki, niti ne veva, ali bova ta korak naredila pri nas oz. v tujini. Vse to prepuščam Gabru, a prvič javno povem, da sem za poroko."