Lea Sirk res ne šteje vsake kalorije

Lea Sirk res ne šteje vsake kalorije (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Lady
25. 4. 2018

Letošnja zmagovalka Eme Lea Sirk je v teh dneh glasbeno zelo zaposlena, saj ima veliko obveznosti in gostovanja v tujini, kjer se bo predstavila pred majskim nastopom na polfinalnem večeru v Lizboni na Portugalskem.

Naše oko je prejšnji teden, tik preden se je odpravila na gostovanje v Izrael, Sirkovo ujelo na eni od koprskih osrednjih ulic, natančneje Župančičevi, kjer si je vzela čas zase ter se odpravila k odličnemu koprskemu čokoladnemu mojstru Danijelu Sertiču po nekaj sladkih nakupov.

Seveda smo želeli, da nam Lea iz prve roke razkrije svojo ljubezen do sladkega, a nam je žal ni uspelo dobiti. Nam je pa kar Danijel, lastnik čokoladnice Da Ponte, sam razkril pevkine tedenske hitre obiske pri njem.

"Odlična pevka Lea pride enkrat do dvakrat na teden v koprsko čokoladnico na kavo in košček čokolade. Včasih razveseli svoje učence petja s pralineji, a večkrat kar učenci njo," nam pove čokoladni mojster in doda: "Sirkova občasno kupi tudi kakšno priložnostno darilo za bližnje. K nam zahaja že dolgo in vedno je ista kljub statusu medijske zvezde – preprosta, nasmejana, odštekana in nadvse simpatična. Res je carica v vseh pogledih!"

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: osebni arhiv

Priporočamo