Lea Sirk se je zaradi šova preselila v Ljubljano

Lea Sirk se je zaradi šova preselila v Ljubljano (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Story
12. 11. 2017

Primorska pevka in šolana glasbenica Lea Sirk je ena od tekmovalk v letošnji sezoni zabavnega šova Znan obraz ima svoj glas. Pevka uživa v nedeljskih preobrazbah, ki so iz tedna v teden po mnenju večine gledalcev res unikatne.

Primorka sicer ne skriva, da je zasebno srečna s svojim fantom, znanim slovenskim producentom Gabrom Radojevičem, s katerim je morala pred meseci zaradi nastopanja v šovu ZOISG sprejeti pomembno odločitev in se med trajanjem oddaje preseliti v Ljubljano.

"Res imam srečo, da Gaber dela kot glasbeni producent in me popolnoma razume, podpira ter mi stoji ob strani, ko skupaj rešujeva stvari, da naša družina ne trpi. Tako sva se ob koncu poletja, da ne bi hčerki Ael in Sia trpeli, s fantom odločila, da se v času zabavnega šova Znan obraz ima svoj glas za tri mesece preseliva v Ljubljano. Sami namreč veste, kaj vse v ozadju in na pripravah prinese tak šov in koliko energije gre, da je točka na odru popolna in profesionalno izpeljana. Če tega ne bi storila, bi bil to dodaten stres, kar pa se mi ne zdi potrebno, saj bom dovolj pod stresom pri vajah oziroma pred nastopi," nam pove Lea, ki se med tednom zaradi glasbenih obveznosti vrne za kakšno uro na Primorsko.

Lea Sirk: Preselila se je v Ljubljano

Njena glasbena kariera in ustvarjanje v času šova ne trpita, saj je pevka kljub morju obveznosti s šovom v tem jesenskem obdobju zelo zaposlena s snemanjem novih pesmi in albuma. Mi smo Leo pred dnevi srečali v Izoli, kjer nam je za Story razkrila: "V lepo Izolo, kjer živim, mi je uspelo skočiti ravno v tednu, ko je ena od oddaj zaradi predsedniških volitev odpadla. Seveda nisem odšla domov na oddih, ampak v studio h glasbenemu prijatelju Tomyju Declerqueju, kjer sem posnela novo pesem z naslovom Back to being me. Vračam se v stil elektronskega ritma, ki je podoben tistemu, ki sem ga letos predstavila na slovenskem izboru za Pesem Evrovizije. Pesem je zahtevna, a ima hitrejši ritem.

Lea Sirk: Preselila se je v Ljubljano

Po novem grem iz neke osebnoizpovedne balade, kjer se bližam hitrejšim ritmom, besedilo pa ostaja osebnoizpovedno. Tako se vračam k analizi same sebe - ene in druge Lee, kar je napovedovala že pesem Freedom, predstavljena na Emi. S fantom Gabrom tudi naprej sodelujeva z odličnim Obalnim didžejem in producentom Tomyjem Declerquejem, ki je mojster in doma v elektroniki. Izjemen človek je, saj iz mene izvleče vse, kar znam. Upam si trditi, da se bomo z Gabrom in Tomyjem odločili prijaviti tudi na letošnjo Emo, saj bi rada to svežo glasbeno zgodbo še nadgradila."

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: Osebni album

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story45/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 45/2017

Story 45/2017, od 02. 11. 2017