Lea Sirk se zaradi šova seli v Ljubljano

Lea Sirk se zaradi šova seli v Ljubljano (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
3. 10. 2017

Primorska pevka je ena od tekmovalk v letošnji sezoni šova Znan obraz ima svoj glas, saj si želi z glasbenimi preobrazbami doseči nekaj edinstvenega.

Simpatično pevko smo pred dnevi obiskali v Izoli, kjer nam je iz prve roke razkrila kar nekaj zanimivosti iz svojega poslovnega in zasebnega življenja. Pričakovanja, povezana z zabavnim šovom na Pop TV, so jo pripeljala do odločitve, da se s fantom Gabrom in hčerkama Ael in Sio za čas šova z Obale preseli v Ljubljano.

"To, da sem pevka, sem pri sebi zelo težko sprejela, saj si ne rečem tako. Moj cilj v življenju je bil, da sem glasbenica in sem k temu tudi stremela. Govorim o širšem pomenu tega. To, da se pojavljam kot pevka, se je zgodilo povsem spontano. V ta glasbeni svet sem vstopila počasi, saj sem bila dolga leta spremljevalna pevka in nisem imela veliko pevske samozavesti. A sem skozi nastope ter festivale pridobila tudi samozavest in znanje ter se na seminarjih izobrazila, da mi je bilo na odru lažje stopiti v ospredje. Zame je to, iskreno povedano, velik izziv," pove Lea in razkrije, da med poslovnimi, zasebnimi in materinskimi obveznostmi težko lovi čas zase in svoje najbližje.

"V zadnjih dveh letih je kar težko. Moji hčerkici sta majhni in odraščata, tako da pridejo dnevi, ko je teh obveznosti polno, a imam v sebi izrazit materinski čut, ki me na trenutke opominja, da spremenim potek dneva in se posvetim izključno družini. Na srečo je moj fant Gaber glasbeni producent in me popolnoma razume, da naša glasbena družina ne trpi. Tako sva se ob koncu poletja, da ne bi hčerki trpeli, odločila, da se za tri mesece, kolikor traja šov Znan obraz ima svoj glas, preseliva v Ljubljano. Sami namreč veste, kaj vse pomenijo priprave na tak šov in koliko energije gre, da je točka na odru popolna in profesionalno izpeljana."

Besedilo: Alojz Petrovčič
Fotografije: Alpe

Priporočamo