Lea Sirk si je dala narediti tatu pod prsmi

Lea Sirk si je dala narediti tatu pod prsmi (foto: Alpe) Alpe
Vir: Nova
13. 11. 2017

Mednarodno izobražena glasbenica Lea Sirk, ki jo večina Slovencev z zanimanjem spremlja v zabavni nedeljski oddaji glasbenih preobrazb Znan obraz ima svoj glas na POP TV-ju, se je pred dnevi odločila, da svoje lepo telo popestri s tatujem, ki ima zanjo prav poseben pomen.

Pred dnevi smo pevko spremljali pri izdelavi tatuja v Portorožu, in sicer v studiu Tattoo Cheveyo, kjer je priznan nizozemski mojster tetovaž Mathieu Van Eijk poskrbel, da je ta umetniški izdelek na pevki zasijal v vsej mogočnosti.

Simpatična pevka nam je ob izdelovanju tatuja z nasmehom razkrila kar nekaj zanimivosti, povezanih z odločitvijo in sprejetim pogumom, saj je to njen prvi tatu na telesu. "Odločitev je bila težka, saj težko v življenju tvegam pri stvareh, ki jih ni več mogoče odstraniti. In čeprav sem odštekana, imam dva 'piercinga', odločitev za tatu ni bila preprosta. Prepričal me je ravno Mathieu. Videla sem njegovo delo in zdelo se mi je, da bo znal zadevo izpeljati dovolj umetniško, da mi bo všeč," nam razkrije Lea in nadaljuje: "Moj tatu, ki je na prav posebnem mestu na telesu, pod prsmi, je videti kot lestenec z zaključkom napisa, kot prikaz življenja z dobrimi in slabimi izkušnjami. Predvsem pa z namenom, da se vedno lahko spomnim na svojo preteklost in na to, kar mi je v življenju uspelo ustvariti. Potem pa bom po potrebi dodajala nove draguljčke. Na vsaki strani lestenca sem izpisala imeni svojih hčerk Ael in Sie, ki sta moji sonci."

Lea Sirk: Nizozemska mojstrovina pod prsmi

Vedno nasmejana in delavna glasbenica, ki le stežka miruje, saj pravi, da je časa za lenarjenje bolj malo, ni skrivala strahu pred začetkom ustvarjanja samega tatuja. "Pravijo, da so ženske, ki so rodile, pripravljene na vsako bolečino. (Smeh.) In mislim, da je to res. Prenesla sem veliko bolje, kot sem pričakovala, saj sem se pred začetkom res bala bolečine," pove Sirkova in za konec doda svoj osebni pogled na tatuje, ki nekako veljajo za statusne simbole oz. na trenutke nepogrešljive modne korake oz. smernice. "Mislim, da je to, kaj nekdo izraža s tatujem oz. želi z njim povedati, odvisno od vsakega posameznika. To so zgodbe in te so pri vseh različne. Jaz tega recimo ne delam zaradi mode, ampak zaradi tega, ker je to neke vrste umetnost. To je enako, kot da bi napisala eno pesem in se na ta način izrazila. Tako je tudi moj prvi tatu na meni moje trenutno

Besedilo: Alojz Petrovič // Foto: Alpe

Priporočamo