Lea Sirk si želi biti še močnejša

Lea se bo kot gostja udeležila tudi srbskega izbora za Evrovizijo. (foto: HELENA KERMELJ) HELENA KERMELJ
Vir: Lady
14. 3. 2019

Primorski pevki Lei Sirk bo letošna Ema najverjetneje za vedno ostala v spominu. 

Kakšen glasbeni davek bo plačala za nepremišljeno izrečene besede, bo pokazal čas. Pevka je kot glasbena gostja svoj nastop opravila nadvse suvereno in v plesno-glasbeni točki predstavila svojo novo pesem My Moon, za katero je z ekipo v studiu in plesnih vajah garala kar dva meseca. Primorko smo pred dnevi poklicali, da nam sama razkrije kaj več o predstavljeni pesmi, in jo povprašali, kakšni so njeni izzivi za prihodnje mesece.

“Pesem My Moon je aktualni singel, ki ima svoje mesto tudi na albumu 2018. Že ob nastajanju je bilo jasno, da gre za drugačno produkcijsko potezo, zato sva v pesmi združena s priznanim primorskim didžejem Tomyjem DeClerquom, ki je tudi producent celotnega mojega albuma. Ob nastajanju pesmi smo se začeli šaliti na račun lune, ki me vedno nosi, in seveda majmuna, opice. A kmalu zatem smo s tem namenom odprli kampanjo ter povabili oboževalce, da prispevajo svoje ideje za logo pesmi. Prejeli smo krasne primere in izbrali zmagovalca Tea Trupa,” pove Lea.

“Moje glasbeno leto poteka tekoče, pestro, delovno. Lahko rečem, da kar v mojem slogu. Že razmišljam o naslednjih potezah. Konec meseca februarja sem nastopila v Beogradu, kjer sem na njihovem nacionalnem izboru za pesem Evrovizije predstavila single My Moon in hkrati še zapela z njihovo pevsko zvezdo Jeleno Tomaševič. . Tega se, če sem popolnoma iskrena, neizmerno veselim. Plaz kritik po mojih izrečenih besedah na letošnji Emi, za katere sem se opravičila, je mimo. Zdaj je čas za akcijo in pozitivnost z moje strani. Prihajajo pomlad, svežina in še močnejša Lea. Zdaj se pa res ne dam!”

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografiji: Helena Kermelj

Priporočamo