Lea Sirk (Zvezde Plešejo): Vsaka oddaja je izziv!

Lea Sirk (Zvezde Plešejo): Vsaka oddaja je izziv! (foto: Ana Gregorič) Ana Gregorič
Vir: Nova
25. 4. 2017

Primorska pevka Lea Sirk nikoli ne miruje in je ob svoji glasbeni in pevski šoli ter ob pevskih nastopih aktivna tudi pri raznih hišnih bandih oddaj na naših televizijah.

Opazili smo jo v trenutno najbolj gledanem zabavnem šovu Zvezde plešejo, kjer je nepogrešljiva članica banda v živo.

lea sirk

Želeli smo, da nam Lea razkrije svoj novi izziv ter to, kako sama gleda na ples, saj je v otroških letih tudi sama plesala. "Priznam, da je zame vsaka oddaja nov in popolnoma drugačen izziv. Nekaj sezon Moje Slovenije na nacionalni televiziji sem prepevala slovenske pesmi in se tako približala zgodovini naše glasbene scene. Trenutno pa sem v oddaji Zvezde plešejo, ki zahteva poznavanje tuje glasbe. Včasih do te mere, da je potrebno kakšno točko v nulo imitirati. Zanimivo in resnično uživam. Iz tedna v teden. Ker gre v živo, je še toliko bolj zanimivo in od nas zahteva veliko mero koncentracije in profesionalnosti. Zavedaš se, da imaš le eno možnost, zato daš vedno vse od sebe," pove Lea.

lea sirk

"Vse otroštvo sem bila plesalka, in to ravno latinskoameriških plesov, zato v tej oddaji še toliko bolj uživam. Vzdušje je vedno pozitivno, band je odličen, prav tako plesalci. Stavim, da bo ta oddaja ljudem zlezla pod kožo in se bodo sezone ponavljale," nam je še zaupala.

Alojz Petrovčič

Priporočamo