Lea Sitar: Že prispela v Berlin na svetovni izbor

Vir: Govori.se
27. 11. 2011

Lea Sitar, kraljica Slovenije 2011, je v četrtek zjutraj prispela na letališče v Berlin. Tam bo deset dni preživela v družbi preostalih lepotic in skupaj se bodo pripravljale na finalni izbor Queen of the World 2011.

Izbor bo 3. decembra v Audijevem centru Adlershof v Berlinu. Teden, ki je pred njo, bo poln dogodivščin. Ogledale si bodo celoten Berlin z vsemi znamenitostmi, muzej voščenih lutk znanih obrazov, odpotovale bodo na izlet na ogled Poljske, gostovale bodo v oddaji Stefana Raaba na TV total (PRO 7) in SAT 1 ter ZDF, se fotografirale in verjamemo, da bodo imele urnik popolnoma zapolnjen.

Lea Sitar s svojimi 17 leti in 177 cm višine konkurira preostalim lepoticam iz 49 držav. Lanska zmagovalka Queen of the World  je postala Maria Furdychkak iz Rusije, ki je speljala naziv naši lanski kraljici Slovenije Moniki Kraševec. Lea Sitar pa je med vsemi najlepšimi Slovenkami, ki so predstavljale Slovenijo v svetu, ena redkih, ki je na finalu v Bernardinu 29. 11. 2011 prepričala žirijo kljub rosnim 17 letom.

Nacionalno obleko ji je sešila modna oblikovalka Oksana Prelog. Zelena obleka predstavlja nepopisno zeleno Slovenijo z lepotami, kot so vinogradi, cvetovi in sonce.

Lei Sitar se bosta pridružili tudi lastnica licence Duška Stanišič in Sara Smodej, kraljica simpatičnosti 2011, kot spremljevalki. Lei so pri odhodu pomagali  Alenka Bagič iz salona Lasni podaljški, Barbara Terbovc iz Bt Biroja ter trgovina Mania iz Kamnika.

Priporočamo