Lee Sirk komentarji ne zanimajo!

Lee Sirk komentarji ne zanimajo! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
Vir: Nova
9. 4. 2018

Primorska pevka Lea, ki je s svojo pesmijo Hvala, ne! in kreativno izpeljanim odrskim nastopom na letošnji Emi zasenčila prav vse nastopajoče, si je pred dnevi na svojem profilu na Facebooku vzela čas ter z zapisom razkrila svoja prava občutja ob nepričakovani zmagi ter pojasnila, kaj si misli o tem, da ji napovedujejo končno uvrstitev na zadnjem mestu.

"Nepričakovana zmaga na EMI 2018 je s seboj prinesla veliko neznanih občutkov. Takih, ki jih do zdaj nisem bila vajena. Vsaj ne v tolikšni meri. Padla sem v obdobje, ko sem se naenkrat počutila razdvojeno med občutki sreče in žalosti. Zaradi medijskih obveznosti se je vrstilo preveč neprespanih noči in kmalu sem se spraševala, ali si vse skupaj sploh želim. No, kmalu zatem sem ugotovila, da je filozofija v moji glavi povezana zgolj z utrujenostjo in hitro se je vse skupaj malo umirilo. V ekipi smo si porazdelili delo in tako sem lahko spet splavala na površje," je razkrila Lea.

"Rada sem razigrana, veliko se smejim, rada tudi javno povem, da uživam in se ne bojim nastopa na Eurosongu, čeprav mi večina pripisuje zadnje mesto. Pa kaj? Naj bo zadnje. Svoj nastop bom izpeljala profesionalno in na odru ne bom nihče drug kot Lea Sirk, ki jo že tako in tako poznate. Tista Lea, ki marsikaj 'ustreli mimo', tista Lea, ki ima čudno frizuro, hkrati pa je mamica dveh punčk, ki bosta strmeli v televizor in držali pesti za svojo mamico. Rada bi povedala le to, da se neizmerno veselim in sem počaščena, da bom na Portugalskem v slovenščini predstavila to malo čudno pesem, ki letos našo državo predstavlja na tekmovanju za pesem Evrovizije."

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: Aleksandra Saša Prelesnik, Alpe

Priporočamo