Legendarni Studio 54 na Ljubljanskem gradu vabi!

Vir: Story
28. 10. 2011

Studio 54 je ena najpopularnejših diskotek na newyorškem Manhattnu, ameriška klubska ikona in pomembna destinacija svetovne klubske scene, ki je združevala in združuje vse pomembnejše izbrance iz medijskega sveta. Med privržence Studia 54 sodijo Andy Warhol, Mick Jagger, Elizabeth Taylor, Cher, Woody Allen in drugi klubski umetniki, ki so Klubu 54 in klubski glasbi podarili nesmrtnost.

V Goodlife Castle Lounge Clubu bo v soboto, 29. oktobra, klubsko vzdušje kultnega Studia 54 poustvaril njegov edini še vedno aktivni predstavnik - Kenny Carpenter, ambasador elektronske plesne glasbe. Kenny Carpenter je bil najprej svetlobni tehnik, nato pa se je kmalu preselil za gramofone najbolj vročih newyorških klubov, kot so Galaxy 21, Inferno in Loft, in v zgodnjih 80. letih postal rezident zloglasnega kluba in zabavišča slavnih in bogatih, Studia 54, kjer je poveljeval mešanici ritmov disca, electra, garagea in soula.

Danes sodi med najboljše didžeje na svetu, ki obiskuje klube, kot so Twilo, Palladium (ZDA), Pacha (Ibiza & London), Ministry Of Sound, Hacienda, Renaissance (VB), Maniac Love, Yellow (Japonska), in druge vrhunske klube po svetu.

S produciranjem za založbe MAW (Seasons of Time), Waako (Scott’s Theme) in Jus Borne (Set It Off) si je ustvaril tudi spoštovanja vreden sloves producenta, toda njegove didžejske veščine so tisto, zaradi česar je danes eno najbolj zaželenih imen klubske scene.

Odprtje Goodlife Castle Lounge Cluba bo zaznamoval tudi DJ DEKKY, vodilni didžej disco, vocal in soul housa.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story