Lepa Hajdi Korošec Jazbinšek mirno priznala, da ji lepotni popravki niso tujka: V zadnjem času je imela dva!

Lepa Hajdi Korošec Jazbinšek mirno priznala, da ji lepotni popravki niso tujka: V zadnjem času je imela dva! (foto: Igor Zaplatil, Vid Ponikvar) Igor Zaplatil, Vid Ponikvar
1. 6. 2020

Lepa podjetnica Hajdi, ki smo jo dobro spoznali že v njenem otroštvu, ko je bila izjemno uspešna pevka, velja za odkrito in iskreno damo.

Tako tudi nima težav, ki jih imajo mnoge druge zvezdnice, ko gre za lepotne popravke. Pred kratkim je na svojem Instagramu objavila intervju z lepotno kirurginjo Dašo, v katerem je svojim sledilkam razkrila odgovore na vprašanja, ki jih zanimajo, ta pa so se seveda nanašala na lepotne posege.

Hajdi je opravila dva posega - baby botoks terapijo okoli oči in terapijo spodnjega dela obraza z uporabo polnil, kirurginja Daša pa je razložila, kako to poteka.

Kljub temu, da gre za posege, se Hajdi to sploh ne pozna, saj je videti naravno. Poleg tega vzorno skrbi za svoje telo, res je postavna in lepa mamica dveh sončkov. Video je dobil veliko všečkov, njene sledilke pa so bile nad odkritosrčnostjo naravnost navdušene.

Priporočamo