Lepa hčerka Jasne Kuljaj je tako zelo podobna svoji mamici, da boste osupnili, ko jo boste videli

Lepa hčerka Jasne Kuljaj je tako zelo podobna svoji mamici, da boste osupnili, ko jo boste videli (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
6. 7. 2020

Voditeljica Jasna Kuljaj je na svojo Anastazijo še kako ponosna.

Jasna Kuljaj ne skriva, da je materinstvo velik izziv, ki je včasih bolj in včasih manj naporen. Svojo Anastazijo naravnost obožuje in ji posveča vsak prost trenutek, a seveda priznava, da ji včasih zmanjkuje časa zase in da ni vedno enostavno.

"Biti mama ni lahko. To povem vsaki kolegici, ki še razmišlja ... Najhuje pa je, da ne glede na to, v koliko vate zaviješ malega škrata, čez borbe bo moral sam. Razočaranja, zavrnitve, hudobija ... Vse to bo nekega dne moral doživeti sam. Tudi mi smo, zato imajo verjetno tudi oni pravico do tega. Ampak dokler bo le možno, naj jim bo to prihranjeno in mi smo tu, da jim vsaj prva leta življenja naredimo kolikor toliko srečna-pa naj bo to dobra podlaga za bodoča soočanja z vsem, kar prihaja ... Vsi, ki imate doma že pubertetnike - kaj bi naredili, če bi se še enkrat lahko vrnili v obdobje, ko je imel otrok 5,6 let?" se je nedavno spraševala na svojem Facebook profilu.

Njena edinka je vsak dan večja in nedavno je Jasna objavila fotografijo, na kateri je jasno, da je lepa Anastazija čista kopija svoje slavne mamice.

Vse se zdi, da je lepoto podedovala po naši voditeljici in kot vse kaže ji bodo odprta tudi vrata modne industrije, če bo mala princeska seveda želela po tej poti. 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri