Lepa igralka Ana Dolinar z ganljivim zapisom ob sinčkovem rojstnem dnevu

Lepa igralka Ana Dolinar z ganljivim zapisom ob sinčkovem rojstnem dnevu (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
29. 7. 2020

Sin igralke Ane Dolinar Horvat je dopolnil eno leto, njegova mamica pa mu je ob tem namenila zapis, ki je ganil slovensko javnost.

Ana ima tri otroke, Lun, ki ga je rodila doma, pa je zdaj upihnil prvo svečko. Lepa igralka je ena od tistih žensk, ki izjemno uživa v materinstvu, kar rada deli tudi z javnostjo.

"To sva midva. Jaz in ti. Eno leto nazaj. Danes je tvoj rojstni dan. Eno leto! Leto v katerem sem tisočkrat preučevala tvoj obraz, tvoje male prstke, vohala tvojo po mleku dišečo kožo in te posuvala z nešteto poljubi. Leto crkljanja, dojenja, zibanja, nošenja, žgečkanja-zelo malo joka. Največje darilo, ki sem ti ga lahko dala je bil tvoj nežen, miren, mehek prihod na ta svet. In te mehkobe se je nalezlo celotno leto. Kot bi čas stal v tem letu. Nikamor se nama ni mudilo-in še vedno se nama ne," je med drugim zapisala Ana.

Dodala je, da nikoli ne bi rada pozabila, kako ga je bilo nositi v trebuhu. "Imaš železno voljo, kar zame včasih ni najlažje. Vedno nekaj kažeš s prsom. In nekam gor, v nebo. Nihče te ne zna nasmejat tako kot tvoji sestri," je še dodala lepa igralka.

Sinu je zaželela, da bi vedno zaupal vase in se mu zahvalila, ker ji je pokazal pot nazaj k sebi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To sva midva. Jaz in ti. Eno leto nazaj. Danes je tvoj rojstni dan. Eno leto! Leto v katerem sem tisočkrat preučevala tvoj obraz, tvoje male prstke, vohala tvojo po mleku dišečo kožo in te posuvala z nešteto poljubi. Leto crkljanja, dojenja, zibanja, nošenja, žgečkanja-zelo malo joka. Največje darilo, ki sem ti ga lahko dala je bil tvoj nežen, miren, mehek prihod na ta svet. In te mehkobe se je nalezlo celotno leto. Kot bi čas stal v tem letu. Nikamor se nama ni mudilo-in še vedno se nama ne. Nikoli ne bi rada pozabila, kako te je bilo nosit v trebuhu. Zdi se kot bi bilo včeraj. In rada bi si točno zapomnila kakšen si zdaj. Vedno umazan od zemlje. Ker tam si najraje, zunaj, skoraj nemogoče te je spravit noter. Imaš železno voljo, kar zame včasih ni najlažje. Vedno nekaj kažeš s prsom. In nekam gor, v nebo. Nihče te ne zna nasmejat tako kot tvoji sestri. Najraje zaspiš v naročju, nikoli v postelji. Šele ko trdno spiš te lahko odložim. In všeč ti je če sem ob tebi, mojo odsotnost v spanju zavohaš. Zato ne grem nikamor, vedno počivava skupaj. Ne maraš igrač iz trgovine, raje imaš posode , pribor in palice. In žoge. Tvojo ljubezen do žog premaga samo še ljubezen do Žaksa in Šoše-naših dveh muck. Nekoč ti bom povedala, da ljubezen ni obojestranska. Obdrži ogenj v sebi in ostani divji. Ostani čisto svoj, ne glede na mnenja drugih. Vedno zaupaj vase, mali moj. Hvala, ker si mi pokazal pot nazaj k SEBI!!! Neskončno tvoja, mami

A post shared by Ana Dolinar Horvat (@anadolinarhorvat) on

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri