Lepa POP TV-jeva novinarka je imela vztrajnega oboževalca, ki je vztrajno počel TO

8. 11. 2021
Deli
Lepa POP TV-jeva novinarka je imela vztrajnega oboževalca, ki je vztrajno počel TO (foto: Arhiv)
Arhiv

Postavna svetlolaska strokovno opravlja svoje delo in vedno navduši, ko se pojavi na malih zaslonih.

Katarina Matejčič je novinarka POP TV-ja, ki vedno pritegne pozornost - ne samo s svojim delom, temveč tudi z videzom. Je vitka svetlolaska, ki ima odličen okus za modne trende, te prilagodi tako, da izbere kose, ki ji lepo pristojijo.

Zato ne čudi dejstvo, da ima številne oboževalce, in kot je pred kratkim razkrila za Žurnal24, so nekateri prav vztrajni. Z njimi ni nikoli imela slabih izkušenj, a nekateri so izjemno vztrajni.  "Nekdo mi je res vztrajno pisal na elektronski naslov, tudi po večkrat na dan. Od njega sem dobila preko 100 sporočil. Razne verze in pohvala za izbiro obleke, a smo kasneje ugotovili, da je ista oseba pisala kar štirim sodelavkam," je dejala Katarina.

A očitno hočejo njeno pozornost pridobiti tudi mlajši sodelavci, ki to počnejo na zabaven način. V službi jo je na računalniškem zaslonu že večkrat pričakala kakšna fotografija domačih glasbenikov. Tako so jo med drugim razveselili s sliko Vilija Resnika zgoraj brez. Katarina se ne jezi. "Če sem iskrena, sem se vsaj naučila, kako zamenjati ozadje na računalniku," je še dejala za Žurnal24.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan