Manja Plešnar uživa v nosečnosti!

Manja Plešnar uživa v nosečnosti! (foto: Urša Premik) Urša Premik
Vir: Story
11. 1. 2018

Energična voditeljica in modna poznavalka Manja Stević zadnje mesece uživa v najlepšem obdobju svojega življenja. In kot velika ljubiteljica mode se tudi v nosečnosti ni mogla upreti prav posebni obleki.

"Zdi se mi zelo lepo, da se v tem prelepem obdobju pocrkljamo s posebnim kosom oblačila, ki ga bomo lahko nosile tudi pozneje kot ponosne mamice," pravi Manja.

Story: Kako kombinirate svoja oblačila med nosečnostjo? Ste si nakupili veliko novih stvari?

Ko sem izvedela za nosečnost, sem bila presrečna in sem komaj čakala, da se mi bo poznal trebušček. (smeh) In res, poznal se mi je že pri dveh mesecih. Ker je bilo poletje, sem si kot prvi kos kupila kopalke. Nato sem šla takoj v lov za oblekicami, a sem ugotovila, da imamo pri nas bolj slabo izbiro. Všeč mi je, da so zdaj moderne 'oversized' stvari, ki so mi tudi zelo ljube, saj jih lahko res dobro kombiniram. Ker je zima, sem si kupila lep 'oversized' plašč, ki ga bom seveda še lahko nosila. Sicer pa sem si privoščila bolj malo stvari. Obožujem kose, ki jih lahko večkrat oblečem, prav tako si rada omislim kakovostna oblačila, saj sem zagovornica trajnostne mode.

Story: Katera oblačila pa ste težko našli?

Zagotovo lahko rečem, da hlačne nogavice, saj si želim nositi obleke, ki poudarijo moj trebušček. Prav tako sem imela velike težave pri nakupu nedrčkov. Na srečo sem nato našla dva zelo lepa Liscina. In kavbojke! Če želiš biti med nosečnostjo modna, moderna, si seveda želiš tudi lepe kavbojke. Saj te se že dobijo, vendar težje lepe.

Zagotovo bi na spletnih trgovinah našla veliko lepih stvari, vendar sem se odločila, da med nosečnostjo ne bom preveč kupovala, predvsem bom izbirala stvari, ki jih bom lahko nosila tudi pozneje. Ena izmed takšnih je bila recimo zimska prešita bunda z vstavkom za nosečnice, ki je pozneje snemljiv. Našla sem jo na www.mommylike.com slovenske oblikovalke Maje Drljepan Badovinac in res mi lepo služi.

Lepa sem si

Story: Nam lahko zaupate kakšen nasvet, po katerem vas lahko nosečnice posnemajo?

Za tisti posebni kos, ki si ga boste privoščili, svetujem, da obiščete naše oblikovalce, ki imajo prečudovite stvari. Med nosečnostjo mi je lepo, da se nosijo barve, tudi zato sem izbrala letos plašč rdeče barve. Če le zmorete, nosite čevlje z višjim podplatom. Zelo hvaležne so tudi črte in črno-bela kombinacija, ki jo imam tudi sama zelo rada.

V srajci boste tudi videti čudovito, oblečete pa jo lahko na kavbojke. Prav tako lahko s puloverjem z elastiko poudarite svoj trebušček, jaz jih kupujem kar na moškem oddelku, najmanjše velikosti. Če imate težave s težo in težko zapnete plašč, si lahko pomagate z dolgim šalom, ki lepo pade ob trebuščku. Tudi z dodatki se lahko poigrate. Tanki šali, ki jih zavežete v pentljo, ali čevlji s pentljo bodo poskrbeli, da boste ljubke. Svetujem, da poudarite svojo postavo, bodite ponosne nanjo.

Besedilo: Ilona Penzeš // Fotografije: Urša Premik

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story1/2018

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 1/2018

Story 1/2018, od 28. 12. 2017