Lepi Toni, hrvaški Sanjski moški, je odslovil Ksenijo Kranjec, ona pa je potem naredila tole ... In pustila odprtih ust!

Lepi Toni, hrvaški Sanjski moški, je odslovil Ksenijo Kranjec, ona pa je potem naredila tole ... In pustila odprtih ust! (foto: Facebook Ksenija Kranjec) Facebook Ksenija Kranjec
27. 1. 2023

Veljala naj bi za eno od favoritk v hrvaški različici šova Sanjski moški, v kateri se dekleta potegujejo ta srce postavnega Tonija, a se je že morala posloviti.

Naša resničnostna zvezdnica Ksenija Kranjec slovi po svojem sodelovanju v raznih šovih. Gledalci so jo tako lahko že spremljali v Kmetiji, v slovenskem Big Brotherju, udeležila se je še srbskega šova Bar, pred kratkim pa je vstopila kot tekmovalka tudi v hrvaški šov Sanjski moški.

Preberite še: Aneta Andollini je zdaj videti takole, privoščila si je TO spremembo, a z njo je očitno zelooo zadovoljna

A iz njega se je morala kaj kmalu posloviti. Toni, za katerega srce se je potegovala, je bil najprej nad njo navdušen, a ji je pomahal v slovo pred svečano ceremonijo, tako da vrtnice ni dobila. Ob tem ji je Toni dejal, da je bilo zaradi nje na skupinskih zmenkih kar napeto. Dodal je, da je bil do nje vedno iskren, ničesar ji ne zameri, a se mu pač ne zdi smiselno, da ostane.

Kseniji ni ostalo drugega, kot da se poslovi, tako da je šov zapustila. Seveda so njeni sledilci na Instagramu čakali, kako se bo odzvala, ona pa jim je kaj kmalu ustregla. Objavila je fotografijo, ki je številne pustila čisto brez sape! Jasno je, da je gibčno dekle, ki zelo pazi na svojo postavo in zanjo trdo gara v telovadnici - in to je s spodnjim prizorom še kako dala do znanja. No, lepa Ksenija bo zagotovo ostala v svetu šovbiznisa in prepričani smo, da bomo za njo še slišali.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KSENIJA KRANJEC (@theycallme.kse.ncy)