Lepoooo: Tako ljubka nosečnica je bila Nina Osenar, ta fotografija nas je čisto raznežila

Lepoooo: Tako ljubka nosečnica je bila Nina Osenar, ta fotografija nas je čisto raznežila (foto: Goran Antley) Goran Antley
17. 3. 2023

Voditeljica Nina Osenar ni skrivala, da se je materinske vloge zelo veselila in je tudi v nosečnosti kar žarela.

Voditeljica Nina Osenar nikoli ni skrivala, da si je želela okusiti čare materinstva in ko se je rodil njen Marlon, je bila njena sreča popolna.

A Nina se takrat še ni zavedala, da bo sreča le kratkega veka, saj je zaradi izgorelosti že zelo hitro obležala in nato okrevala štiri leta, ko so prišli tudi takšni dnevi, da se ni uspela niti premakniti, kaj šele poskrbeti za svojega malega princa.

Nina ne skriva, da je v tem času smrti večkrat zrla v oči in da bi brez svojega Dejana težko zmogla, saj ji je ves čas stal ob strani in ji pomagal pri vsem, za družino pa je bilo to zelo težko obdobje, še posebej hudo je bilo Nini, da enostavno ne more skrbeti za svojega sinčka, ki ga ima najraje na tem svetu.

No, danes se spet postavlja na noge in se počasi vrača na odre, a zelo premišljeno, saj se zaveda, da se takšna epizoda lahko kaj hitro ponovi, če bi slučajno znova preslišala opozorilne znake svojega telesa, ki bi ji sporočalo, da je vsega preveč.

Vsekakor pa je pogled na nosečo Nino zares božanski in lahko rečemo, da je bila prav gotovo ena izmed najlepših znanih nosečnic pri nas, saj je njena lepota takrat prišla še bolj do izraza.

Preberite še: To je prava resnica o zakulisju odnosa med Jasmino in Alešem, Planet TV razkril vse!

"Ni bila najtežja misel ta, da bi umrla, ampak da bi otroci ostali sami. Ta misel me je čisto napsihirala. Na začetku sem veliko jokala in nisem mogla spati. Ker sem se spomnila zdravljenja iz otroštva in ker sem vedela, da imam tri otroke, sem bila prepričana, da tega napora ne bom zdržala," je povedala Mojca Fatur, več pa sledi v spodnjem videu.