Lepotni izbor Miss Universe

Lanska zmagovalka Urška 
Bračko je imela čast spoznati 
finančnega mogotca Donalda Trumpa.
 (foto: Samo Mervar) Samo Mervar
Vir: Nova
28. 9. 2015

Še malo pa bomo tudi letos izbrali tisto najlepšo, ki bo uradno prejela naziv nove miss Universe Slovenija. Tako je znanih že 14 finalistk lepotnega tekmovanja, ki se bodo na začetku oktobra borile za častni naslov in prevzele krono lanske zmagovalke Urške Bračko.

Nedavno so končale priprave fotoshootingov, pomerjanja kreacij in koreografij, za njih pa dobro skrbijo sponzorji, ki so jih že obdarovali s prvimi darili in z njimi opravili nekaj intervjujev. Dogodek bo gostil ljubljanski Grand hotel Union in že v prvem delu finalnega izbora razglasil 10 super finalistk. Prav vsaka izmed kandidatk pa si zagotovo želi, da bi segla v roke in spoznala trenutnega kandidata za ameriškega predsednika Donalda Trumpa.

Ali bo ta čast doletela tudi letošnje misice bomo videli, saj se trenutno v polni meri posveča volitvam in svoji volilni kampanji. Donald Trump je sicer lastnik licence za ta največji lepotni šov na svetu. Spremlja ga namreč milijarda ljudi, gledanost pa je celo večja kot podelitev oskarjev. Tista srečna zmagovalka, ki jo bo žirija izbrala 3. oktobra, bo tako odpotovala na veliki finalni izbor v začetku prihodnjega leta,

Neja Drozg

Značke: Ana Haložan