Leteča Sanja Grohar

Med delovnimi sestanki se Sanja srečuje s številnimi ljudmi, tudi z znamenito modno mačko Ireno Lušičić. (foto: Story press) Story press
Vir: Govori.se
28. 4. 2010

Sanja Grohar, ki svoje moči v zadnjih dnevih usmerja v lastno kolekcijo jeans hlač Double S je bila v preteklih dnevih vsak dan opažena na Ljubljanskem gradu in v prestolnici.

A Sanja ne počiva in kljub temu, da je ob njej vedno njen zaročenec Sami Arribas je parček v zadnjih dnevih opravil številne poslovne razgovore, saj se nezadržno bliža dan, ko bo Sanja prav v skalni dvorani predstavila svojo kolekcijo.

»Večino časa nameniva razgovorom in usklajevanjem zadnjih podrobnosti. Manekenke, ki bodo nosile moje kreacije so že izbrane, med njimi bodo Tjaša Kokalj, Sandra Marinovič, Karin Škufca, Ana Marija Avbelj in Tara Zupančič, so modele že preizkusile a največji zalogaj ta trenutek je urediti vse potrebno, da bo prireditev tekla kot po maslu,« pravi Sanja, ki se je s celotno organizacijo prireditve spopadla sama, saj bo poskrbela, da bodo vsi povabljeni, med katerimi ne bo manjkalo slovenskih estradnikov, politikov in športnikov, kar se da najbolje doživeli njene kreacije.

»Seveda je tak način dela naporen, a priznam, da niti najmanjše podrobnosti ne želim izpustiti. Dela bo še veliko, a 6.5.2010 zvečer bo vse popolno,« je prepričana Sanja.

Priporočamo