Letni horoskop 2012

6. 1. 2012 | Vir: Govori.se
Deli
Letni horoskp 2012

Preberite si horoskop za posamezna astrološka znamenja v letu 2012.

Oven

Vaš moto: Zadržite se pred burnimi reakcijami!
Ujemanje: V letu 2012 se boste na čustvenem področju najboljše ujeli s Strelci in Levi, ki vas bodo ves čas spravljali v dobro voljo. Ribe, Dvojčki in Device pa za vas ne bodo najboljša družba, saj nikakor ne boste našli skupnega jezika.

Splošno: Ljubezenske zvezde se bodo na začetku leta nekoliko zakomplicirale. Za to bo krivo stanje planetov. Ne razburjajte se nad partnerjem. Aprila se bo v vaš dom vrnila harmonija, najlepše pa se boste imeli maja in junija. Takrat vas čakajo strastni dnevi. Druga polovica leta bo naravnost sanjska. Na vas bo namreč ugodno vplival Jupiter, ki bo v vas vzbudil željo po novih izzivih. Držite se vzorcev, ki so se že v preteklosti izkazali za uspešne. Pozorni bodite tudi na podrobnosti, ki se bodo pojavljale proti koncu leta.

Bik

Vaš moto: Zvestoba je zelo spoštljiva vrlina!
Ujemanje: V družbi vodnih znamenj boste začutili, da vas razumejo in podpirajo pri vaših odločitvah, še posebej Škorpijoni. Z Tehtnico in Vodnarjem lahko v tem letu naletite na manjše konflikte, saj vas bodo želeli prepričati v svoj prav.

Splošno: V januarju in februarju se bo prebudil vaš pustolovski duh in tega boste brez sramu kazali. Kar pogumno, a pazite, da vam ne bo zadišal tuj sadež. Ne spogledujte se z drugimi, saj bi svojega partnerja lahko globoko prizadeli. Jupiter bo vašo zvestobo nagradil z vznemirljivo prvo polovico leta. Ljubezenska čustva bodo najintenzivnejša septembra in oktobra, ko vas bo obiskala Venera, ki vam bo naklonjena. Veselite se nežnosti v dvoje. Za samske bosta najugodnejša meseca april in november.

Dvojčka

Vaš moto: Vsako priložnost je potrebno izkoristiti!
Ujemanje: Največ pozitivne energije bo povezane z Levi in Tehtnicami, s katerimi se boste odlično ujeli tudi na področju spolnosti. Z Strelci in Kozorogi lahko celo prekinete sodelovanje, saj bodo v vaše življenje prinašali napetost.

Splošno: V letu, ki je pred vami, posvetite posebno pozornost poslovnim priložnostim in spremembi dosedanjih standardov. Vaše zdravstveno stanje je na zavidljivi ravni. Kljub poslovnemu uspehu bo vaš finančni vzpon zelo počasen in bo zahteval maksimalno angažiranost, saj vam pretijo pogosti in nenačrtovani stroški. Presenetilo vas bo vaše navdušenje nad naravo, saj boste njeno lepoto doživljali na prav poseben način. Navduševali se boste nad izleti v naravo ali vrtnarjenjem.

Rak

Vaš moto: Usmerjeni boste k večjim zaslužkom!
Ujemanje: Z Ribami in Kozorogi boste imeli v letu 2012 največ skupnih točk. Tudi, če se prej niste ujeli, vas bodo sedaj povezali skupni interesi. Na čustvenem področju se boste izogibali Ovnom in Vodnarjem, saj bodo za vaš okus preveč direktni in vsiljivi.

Splošno: Zahvaljujoč planetom se bo vaša zveza dvignila na višjo raven. Z njihovo pomočjo boste spoznali, kako vaše vedenje vpliva na partnerski odnos. Že majhne spremembe lahko pripomorejo k večji izboljšavi. Spomladi vam bo pomagal Jupiter. Poskrbel bo za harmonijo tudi v obdobjih, ko ne bo vse rožnato. Samskim pa bo naproti prinesel ogromno možnosti za vznemirljivo spogledovanje. V drugi polovici leta se boste usmerjali v poslovne zadeve in poskušali zaslužiti čim več denarja.

Lev

Vaš moto: Vse kar je novega in nenavadnega je potrebno poskusiti!
Ujemanje: V letu 2012 vam bo najbolj ustrezala družba Tehtnic in Dvojčkov, saj bodo vašim domislicam le kimali, kar vam najbolj ustreza. Na poslovnem področju se lahko z Ribo ali Rakom zapletete v nerešljiv konflikt.

Splošno: Iskali boste nove izzive. Mikali vas bodo projekti, pri katerih bi lahko vsem pokazali svoje talente. S tem ni nič narobe, a pazite, da z glavo ne boste rinili skozi zid. K pretirani samozavesti boste še zlasti nagnjeni v prvi polovici leta. Ostanite na realnih tleh in avgusta se bodo pojavile nove priložnosti za napredek. Življenje boste zajemali s polno žlico. Leta 2012 za vas ne bo nobenih omejitev. Če vam bo zadišal drug kos peciva, si ga boste privoščili. Tudi zdravje vam bo skozi vse leto dobro služilo.

Devica

Vaš moto: Najprej je potrebno poskrbeti zase, šele nato za druge!
Ujemanje: Ustrezala vam bo družba isto mislečih, to bodo v letu 2012 Kozorogi in Biki. Privlačila vas bodo vodna znamenja, ki vas bodo očarala na vsakem koraku. Energija ognjenih znamenj pa vam zaradi njihove površnosti ne bo všeč.

Splošno: Leto bo izjemno ugodno za izobraževanje na različnih področjih, zato nikar ne nihajte. Maja, avgusta in novembra pazite na finance, saj vam planeti, ki vplivajo na denar ne bodo naklonjeni. Sicer pa vam denar ne bo povzročal večjih preglavic. Pazite na prehrano. Ko pojeste preveč, poskrbite za telovadbo. Tako se boste uspešno izognili odvečnim kilogramom. Sicer pa leta 2012 ne boste trpeli za hujšimi zdravstvenimi težavami, saj boste znali na vsakem koraku poskrbeti zase.

Tehtnica

Vaš moto: Željo po napredovanju bo potrebno udejanjiti!
Ujemanje: Na ljubezenskem področju se vam največ sožitja obeta z Ovnom in Levom, ki vas bosta odlično dopolnjevala. Do težavic v komunikaciji in napetosti v odnosih pa lahko pride z Biki in Devicami, ki vam bodo vsiljevali svoje mnenje.

Splošno: Veliko stvari se bo v januarju zakompliciralo, a na koncu boste, trmasti kot ste, le prišli do želenega cilja. Planeti bodo od februarja dalje na pot postavljali manjše ovire. Najpomembnejše stvari zato opravite čim prej. Maja si omislite krajši dopust, julija pa se izogibajte potovanjem. V službi se vam bo namreč ponudila priložnost, ob kateri boste vsem pokazali svoje skrite talente. Nadrejeni vam bodo naklonjeni, kar se vam lahko pozna tudi na bančnem računu. Zdravstveno področje vam bo letos naklonjeno.

Škorpijon

Vaš moto: Za poglobitev razmerja sta potrebna dva!
Ujemanje: Ker boste letos razposajeni in pripravljeni na akcijo, vam bo najbolj godila družba Vodnarjev in Levov, ki vas bodo navdihovali s svojimi domislicami. Do konfliktov lahko pride z Strelci in Tehtnicami, saj se bodo nahajali v vam nasprotnih energijah.

Splošno: Leto 2012 bo zelo ugodno. Veneri se boste lahko zahvalili za izpolnitev marsikatere skrite, čustvene želje. Vaš ljubezenski odnos boste poskušali popestriti. S svojimi idejami in privlačnostjo boste brez težav okužili tudi partnerja. Še zlasti pestro bo marca, avgusta in oktobra. Mars bo takrat poskrbel za erotična čustva. Za vsakogar se bo našlo nekaj razburljivega. V drugi polovici leta bodo pogovori s partnerjem pomembni. Prišla bosta do točke, ko se bo potrebno odločiti, katero pot ubrati.

Strelec

Vaš moto: Kjer boste vztrajali, boste dosegli zelo dobre rezultate!
Ujemanje: Največ pozitivne energije in privlačnosti boste začutili z Ovni in levi, ki bodo na vsakem koraku dvigovali vaš ego. Slabše razumevanje in občasne napetosti pa se vam nakazujejo z vodnimi znamenji in Biki, ki vas ne bodo razumeli.

Splošno: Vaše zasebno življenje bo v letu 2012  zahtevalo veliko pozornosti, zato pazite, da delovnih obveznosti ne boste zanemarjali. Za uspeh se boste morali namreč zelo truditi. Planeti bodo od vas zahtevali čudeže. To vam bo po svoje všeč, kajti tako boste lahko vsem pokazali, kako se vedno znajdete. Vaš trud bo na koncu tudi poplačan. Največ energije vam bo Mars poklonil julija in avgusta. Takrat vam tudi najtežje naloge ne bodo povzročale preglavic. V pogajanjih boste letos izjemno uspešni.

Kozorog

Vaš moto: Če se ne boste prepustili, boste težko vstopili v razmerje!
Ujemanje: Ljubezen in srečo boste v letu 2012 najlažje delili z Ribami in škorpijoni, ki vam bodo ustrezali tudi na poslovnem področju. Ovni in Strelci bodo zaradi svoje direktne in burne narave povzročali največ napetosti.

Splošno: V prvih mesecih leta 2012 vas čaka veliko dela, povezanega z zadevami, s katerimi ste odlašali. Pomlad bo za vas najuspešnejši letni čas. Takrat imate tudi največ možnosti za napredovanje oziroma izboljšanje finančnega stanja. Dobro izkoristite ta čas in vplive planetov. Le vztrajni boste morali biti, da vas nekdo ne prehiti. Na čustvenem področju se vam v poletnih mesecih nakazuje zbližanje z osebo, o kateri razmišljate že dlje časa. Sreča pa bo namenjena tudi samskim, spoznali boste boljšo polovico.

Vodnar

Vaš moto: Nikar ne ignorirajte prehladov in slabega počutja!
Ujemanje: Z pripadniki ognjenih znamenj se boste najraje zabavali, saj bodo polni duhovitih domislic. Največ strasti bo povezane z Dvojčki in Tehtnicami. Raki in škorpijoni pa bodo v letu 2012 bolj slaba družba, ki se je boste izogibali.

Splošno: To leto zagotovo ne bo dolgočasno, saj boste polni idej, še zlasti v poletnih mesecih. Partnerja boste zasuli s predlogi in nemogoče vam bo slediti. Ljubezenska planeta Venera in Mars bosta še posebej dejavna spomladi in pozimi. V vmesnem obdobju so možne občasne ljubezenske težavice. Vse situacije boste z lahkoto prebrodili, saj ste namreč izjemno iznajdljivi. Na zdravstvenem področju bodite pozorni na dihala in prehlade. Poskusite se preventivno zaščiti že preden vas težave položijo v posteljo.

Ribi

Vaš moto: Tudi drobne pozornosti so pokazatelj spoštovanja!
Ujemanje: Raki in Škorpijoni bodo vaši zaupniki, saj se bodo popolnoma strinjali z vami. Device in Kozorogi vas bodo vznemirjali v pozitivnem smislu. Levom in Ovnom pa se boste, če bo le mogoče raje izognili.

Splošno: Ljubite rutino, a od nje se lahko v  2012 poslovite, vsaj za nekaj časa. Ves čas boste v akciji, obetajo se vam številne spremembe. Aprila se pripravite na večjo odločitev. Zanjo bodo poskrbeli planeti, zaradi katerih boste sprva negotovi in nervozni. Ne obremenjujte se, kajti stres ne bo dolgo trajal. Mars bo poskrbel za drobna presenečenja, ki bodo popestrila vaš odnos. Možno je tudi, da se bo v vašem življenju nekaj korenito spremenilo. Morda se boste preselili ali pa dobili novega družinskega člana.

Horoskop so za govori.se spisali pri ABCvedeževanje.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave