Leto srečne sedmice za Luko Šulića

Leto 2017 je bilo za Luko prelomno in nadvse srečno, saj je zaplaval v zakonske vode, ravno tako pa se je razveselil tudi prvorojenca Vala. (foto: Instagram Luke Šulića (@lukasulicworld)) Instagram Luke Šulića (@lukasulicworld)
9. 7. 2018

Luka Šulić, slovenski član svetovno znanega violončelskega dua 2Cellos, je minuli vikend slavil prvo obletnico zakona. Luka si je za dan, ko je usodni da dahnil skupaj s partnerico Tamaro, izbral magičen datum – 7.7.2017. Poroko je presenetljivo slavil v zelo ozkem krogu, nevesta Tamara pa je takrat blestela v preprosti beli obleki do kolen.

Kljub temu, da skupaj z drugim članom 2Cellos Stjepanom v Mercatorjevi kampanji preigravata uspešnico No Roots, pa se Luka še kako zaveda svojih korenin, je nanje ponosen in je tudi v zakonski jarem skočil v domačih logih.

V tem času se jima je rodil sinček Val, ki je njuna največja ljubezen in radost. Ob obletnici je Luka na svojem Instagram profilu delil galerijo fotografij z njunega poročnega dne. Zraven je pripisal, da je samo nebo meja zanju, kar jasno daje vedeti, da je ljubezen enako ali celo še bolj močna kot je bila pred letom dni. Fotografije so bile posnete v čudovitem okolju Gornje-slovenje goriške vinske ceste, ki slovi po svoji srčasti obliki ter kjer sta si violončelski virtuoz in njegova izbranka prisegla večno zvestobo.

Priporočamo