Letošnji Big Brother že postregel z nekaj svojstvenimi tvisti!

Letošnji Big Brother že postregel z nekaj svojstvenimi tvisti! (foto: shutterstock) shutterstock
7. 3. 2015

V kolikor ste gledali uvodno oddajo Big Brotherja, to že veste, za tiste, ki ga niste, pa čeprav ste ljubitelj tovrstnih resničnostnih šovov, pa naj povemo naslednje: letošnji Big Brother se je že začel z nekaj malega unikatnih preobratov.

Ne le, da se pet stanovalcev stiska v nekakšni kamri za služinčad t.i. hotela Big Brother, spi na skromnih pogradih in se sprašuje, ali jih je na-ključ-je (ki so si ga nakopali s srečno - nesrečno izbiro številke ključa v uvodni oddaji z voditeljico Ano Marijo Mitić) obsodilo na takšne razmere do konca šova, ampak se preostali del tokratne posadke veselo zabava v luksuznem delu hiše Big Brother, pri čemer nihče od naštetih ne ve, da so se trije stanovalci v hišo vselili predčasno, njihova vloga (ki je ta hip le voajerska) pa nikakor ni povsem jasna.

Razdelitev vlog daje morda slutiti, da se gre Big Brother svojstven eksperiment, ki bo relativno hitro potegnil na plan vse kar je najboljšega, žal pa še verjetneje tudi vse, kar je najslabšega v tekmovalcih.

Tisti, ki spremljajo dogajanje v hiši v živo, že vedo, da je za stanovalci že prva noč in z njimi prve težave prilagajanja na skupno življenje. To, da bojda dve stanovalki smrčita, se zdi še najmanjši problem glede na to, kaj vse stanovalce letošnjega Big Brotherja zagotovo še čaka. Sodelovanje v Big Brotherju namreč ne prinaša le nagrad, temveč tudi številne izzive in težke kazni.

Zanimivo bo opazovati, kako se bo na mnoštvo resničnostnih šovov, ki smo jih to pomlad skorajda hkrati deležni na več konkurenčnih televizijah, odslikalo tudi na gledanost. Kateri od šovov bo generiral največ zanimanja javnosti? Največji navdušenci nad tovrstnim žanrom bodo najverjetneje spremljali kar več njih, saj jim to že omogoča tehnologija časovnih zamikov in uporabe snemalnikov.

Preverimo le še utrip na Twitterju in nekaj zanimivejših (in resnici na ljubo večinoma precej nejevoljnih) odzivov na začetek Big Brotherja.

Čivknili so!