Gostilna išče šefa - predstavljamo vse tekmovalce!

TOMAŠ JAVUREK - 
35-letni Škofjeločan je že od nekdaj vedel, da hoče ustvarjati v kuhinji. Končal je namreč gostinsko šolo, kuharsko znanje pa je črpal na številnih potovanjih po svetu. (foto: Pop tv) Pop tv
Vir: Nova
7. 9. 2015

Minulo soboto smo v četrti sezoni ene od najuspešnejših oddaj pri nas Gostilna išče šefa pozdravili nove tekmovalce. Samo za našo revijo so pred vstopom v hišo odgovorili na nekaj kratkih vprašanj in nam namignili, po čem si jih bomo v prihajajočih mesecih najbolj zapomnili.

MIDO ABDOU - Kranjčan je bil pred 36 leti rojen v Egiptu, pred petimi leti pa ga je ljubezen pripeljala v Slovenijo, kjer si je ustvaril družino.
BRANKA PERC - 34-letnica, ki prihaja iz Šmarja Sap, izkušenj z gostinstvom nima, saj je po izobrazbi diplomirana inženirka tekstilne tehnologije. Izkušnje nadomešča z veliko mero ljubezni do kulinarike.
VESNA BUDJA - Vesna prihaja iz Kidričevega, za kuhanje pa jo je navdušila mama. 40-letnica je po poklicu ekonomsko-komercialni tehnik.
GREGOR KOŽAR - Samozavestni 22-letni študent prava prihaja iz Senovega. Pravi, da ga kuha privlači od nekdaj, saj prek nje izraža svoj jaz.
MIŠO JOVIČ - Mišo Jović prihaja iz Kopra in je po izobrazbi kuhar, ki je svoja znanja pridobival od različnih kulinaričnih profesorjev in šefov.
ERIKA JERKIČ - 23-letna Ajdovka je v svetu slaščičarstva prava umetnica. Svoje šolanje je začela na umetniški gimnaziji, a se je sčasoma usmerila v kuhanje in peko.
LUIGI PETRELLA - Mariborčan je rojen v Italiji, a ga je pred leti ljubezen pripeljala v Slovenijo. 27-letniku kuhanje predstavlja vsakdanji kruh, svoje izkušnje pa je prvič pridobil pri šestnajstih, ko je začel kot pomočnik picopeka.
BOŠTJAN PETEK - 28-letnik s starši v Logarski dolini vodi uspešno gostilno. V šov se ni prijavil zaradi zmage, ampak zaradi novega znanja.
ŽAN TOMINŠEK - Najmlajši, komaj 19-letni tekmovalec prihaja iz Šentjanža. Po poklicu je kuhar, sicer pa se še šola. V oddaji si ga bomo zapolnili po nasmehu in pozitivni energiji.
ROBERT DEŽUTELJ - 31-letnik iz Ljubljane je poklicni kuhar, ki želi v šovu ustvarjati hrano, ki bi bila dostopna tudi finančno šibkejšim.
SANELA ČREŠNIK - Gimnazijska maturantka s strastjo do kuhanja z očetom rada spremlja kuharske oddaje. 20-letnica v oddaji stavi na svojo zagnanost.
BLAŽ KOSTANJŠEK - 22-letni Celjan je svojo poklicno kuharsko pot začel pri petnajstih, ko je začel delati v gostilni v Dramljah. Kuhanje mu pomeni vse, predvsem pa pobeg od realnosti.
BLAŽ ČUŠ - Šentjurčan je informatik, ki je ljubezen do kuhanja začutil pred petimi leti. Takrat se je 23-letnik namreč odločil, da spremeni svoj življenjski slog in se popolnoma posveti zdravi prehrani in fitnesu.
SABINA TOMAŽIN - 34-letna Sabina prihaja iz Krškega in je po poklicu frizerka. Je mamica dveh hčerk, ki ji pomenita največ na svetu, kot pravi, pa je takoj za njima tudi ljubezen do kuhanja.
ALENKA ZAGORC - 44-letnica iz Brezovice je po izobrazbi gostinski tehnik, ki je ljubezen do kuhanja odkrila že zelo zgodaj. Želi si, da bi se ženske končno postavile v ospredje.