Likalnik party pri Tanji Žagar

Likalnik party pri Tanji Žagar (foto: Matic Bajželj) Matic Bajželj
7. 2. 2020

Tanja Žagar, ki se je te dni po nepozabnem dopustu na Kanarskih otokih, že vrnila v domače okolje, znova uživa v vsakdanjih oziroma domačih opravilih, med katere sodi tudi pranje in nato še zoprno likanje perila.

Če mnoge mamice in znane Slovenke še kako sovražijo likanje, da o moških niti ne govorimo, je Žagarjeva pravo nasprotje. Priljubljena glasbenica in mamica si tako ob likanju doma naredi pravo zabavo, kar so lahko še kako opazili njeni oboževalci.

"Jaz imam likalnik party! Kaj imaš za speglat?" se je na družbenem omrežju vprašala Tanja, ki je tako - kot bi mignil - v hipu zlikala celo 'žehto' perila. A to še ni vse, saj je glasbenica zraven delila še cel kup nasvetov, plesala in pela in se s sledilci veselila koncerta, ki bo konec meseca v Hali Tivoli.

Spomnimo. Glasbenica si je po delovnem letu in nepozabnem glasbeno-plesnem koncertu v Mariboru vzela nekaj časa zase, ter si tako skupaj z družino na sončnih Kanarskih otokih naužila nove energije, ki jo bo še kako potebovala skozi celo leto. Prva preizkušnja jo čaka že 29. februarja, ko v Ljubljani pripravlja še en glasbeno-plesni šov, ki bo tudi tokrat prava paša za oči, da o glasbi niti ne govorimo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jaz imam likalnik party! Kaj imaš za speglat? 🤣🤣🤣#tanjazagar #tanjažagar #myparty #goodevening #enjoy #redhairwoman #ironingservices #happy #carica

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar) on