Lili Žagar bo kmalu slavila okrogli rojstni dan in mirno priznava, da ji to ni "ful fajn"

Lili Žagar bo kmalu slavila okrogli rojstni dan in mirno priznava, da ji to ni "ful fajn" (foto: Arhiv) Arhiv
23. 9. 2020

Zaslovela je kot voditeljica, zdaj pa se ukvarja s povsem drugačno dejavnostjo. Izdeluje lične torbice, s katerimi je že uspela prepričati modne ozaveščenke.

Še vedno pa Lili Žagar velja za nesporno lepotico, ki ji leta ne morejo do živega. Zato verjamemo, da bo marsikdo dvignil obrv, ko izve, da bo kmalu dopolnila okroglih 40 let. Ob tem je svojim sledilcem razložila, kako se počuti.

"Si moraš mislit, da sem z eno nogo že skoraj v 40. letu?! In ko rečem z eno nogo, nimam v mislih čez 3 leta, ampak čez dober mesec. Vem, ni ti treba nič več dodat, hvala Nikoli nisem bila tip ženske, ki bi delala paniko zaradi let. Ni mi pa tudi ful fajn, da ne bo pomote. Nisem kao "jeeeej, končno bom 40, to čakam že vse od svojih 20-ih!" Seveda bi bila raje 30 (ampak vzamem pamet in izkušnje zdaj), ampak kot bi rekli Štajerci "kaj te zaj kompliciraš". Če bi šla na tehnični pregled, bi ugotovili:

 • Da imam čedalje več swarovski las (beri: sivih)
 • Da me kdaj pa kdaj vseka v križu (prisežem, da je res)
 • Da po muskelfibru okrevam kakšen dan (ali dva ali tri) več kot pred leti
 • Da imam kljub muskelfibru celulit (ni fer!)
 • Da sem sitna, če nisem naspana
 • Da težko pogledam film do konca, če ga začnem gledat po 21. uri
 • Da potrebujem zjutraj najprej 2 kavi, da pridem ven iz airplane mode
 • Da so moje smejalne gubice še bolj izrazite (se pa vsaj veliko smejim!)
 • Da moja koža ni več super ultra napeta in elastična (razen, ko si vržem čez IG filter)
 • Da sem kljub vsemu podedovala odlične gene in sem lahko staršem hvaležna na veke vekov (jima častim večerjo)
 • Da je nastopil čas, da materi naravi (ki je že malo utrujena) vsaj nekaj malega pomagam z vnosom vitaminov in ostalih dobrih stvari (ki ni čokolada!)
 • Da kljub vsemu zgoraj še vedno “Mam to!"

Nič čudnega torej ni, da je Lili videti tako izvrstno, saj življenje dojema z dobršno mero humorja in dobre volje, kar je pokazala z zgornjim zapisom. Nič čudnega ni, da je taka, kot je, marsikomu pri srcu in da je zvesti gledalci niso pozabili. Sama pa jasno daje do znanja, da kljub številnim obveznostim ne pozablja na najpomembnejše, kar ima. Nase.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Si moraš mislit, da sem z eno nogo že skoraj v 40. letu?! In ko rečem z eno nogo, nimam v mislih čez 3 leta, ampak čez dober mesec. Vem, ni ti treba nič več dodat, hvala😆 Nikoli nisem bila tip ženske, ki bi delala paniko zaradi let. Ni mi pa tudi ful fajn, da ne bo pomote. Nisem kao »jeeeej, končno bom 40, to čakam že vse od svojih 20-ih!«😂 Seveda bi bila raje 30 (ampak vzamem pamet in izkušnje zdaj), ampak kot bi rekli Štajerci »kaj te zaj kompliciraš«🤷🏻‍♀️ Če bi šla na tehnični pregled, bi ugotovili: 🤍 Da imam čedalje več swarovski las (beri: sivih) 🤍 Da me kdaj pa kdaj vseka v križu (prisežem, da je res) 🤍 Da po muskelfibru okrevam kakšen dan (ali dva ali tri) več kot pred leti 🤍 Da imam kljub muskelfibru celulit (ni fer!) 🤍 Da sem sitna, če nisem naspana 🤍 Da težko pogledam film do konca, če ga začnem gledat po 21. uri 😴😴 🤍 Da potrebujem zjutraj najprej 2 kavi, da pridem ven iz airplane mode 🤍 Da so moje smejalne gubice še bolj izrazite (se pa vsaj veliko smejim!) 🤍 Da moja koža ni več super ultra napeta in elastična (razen, ko si vržem čez IG filter) 🤍 Da sem kljub vsemu podedovala odlične gene in sem lahko staršem hvaležna na veke vekov (jima častim večerjo) 🤍 Da je nastopil čas, da materi naravi (ki je že malo utrujena) vsaj nekaj malega pomagam z vnosom vitaminov in ostalih dobrih stvari (ki ni čokolada!) 🤍 Da kljub vsemu zgoraj še vedno “Mam to!« 💪🏻🙌🏻👌🏻👏🏻 Če te zanima, kaj redno pijem, pokukaj na story 👀 V sodelovanju z @go_gingerorange

A post shared by Lili Žagar (@lilizagar) on

Priporočamo